26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yunus Akgün'e inanılmaz teklif! Dünya devi resmen devreye girdi

Adana Demirspor'da başarılı performans gösteren Yunus Akgün için İtalyan kulüp Lazio devreye girdi. Serie A temsilcisinin teknik direktörü Maurizio Sarri, Yunus Akgün'ü kadrosunda görmek istiyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi25 Mayıs 2022 Çarşamba 19:05 - Güncelleme:
Yunus Akgün'e inanılmaz teklif! Dünya devi resmen devreye girdi

Adana Demirspor'da müthiş bir sezonu geride bırakan Yunus Akgün için Avrupa kulüpleri devreye girdi. İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Lazio genç yıldız için sarı kırmızılı ekiple görüşecek. Galatasaray'ın yüksek bonservis teklifi gelmesi halinde Yunus Akgün transferine izin verebileceği öğrenildi.

YUNUS AKGÜN İÇİN GELİYORLAR

Lazio'nun teknik direktörü Maurizio Sarri'nin Mario Balotelli'yi takip ederken Yunus Akgün'ün oyun tarzını çok beğendiği İtalya basınında yazıldı. Lazio yetkililerine transferi için rapor sunan Sarri, Yunus Akgün'ü takımında görmek istiyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

YUNUS AKGÜN'ÜN BU SEZONKİ KARNESİ

Adana Demirspor'da bu sezon 38 maça çıkan Yunus Akgün 9 gol 12 asistlik performans gösterdi. 34 kez ilk 11'de sahaya çıkan oyuncu Süper Lig'de 8 gol 9 asist yaptı. Yunus Akgün Türkiye Kupası'nda 4 kez sahaya çıkarken 1 gol 3 asist yapmayı başardı.

Star Gazetesi