27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Vedat Muriqi hem rekor kırdı, hem tarihe geçti! Tüm ülke bu olayı konuşuyor...

Vedat Muriqi, transferiyle Mallorca tarihine geçti. Serie A takımı Lazio'dan 9.3 milyon euro bedelle İspanyol ekibine giden Vedat Muriqi, Samuel Eto'o'yu sollayarak kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu. İşte detaylar...

Star Gazetesi25 Temmuz 2022 Pazartesi 20:51 - Güncelleme:
Vedat Muriqi hem rekor kırdı, hem tarihe geçti! Tüm ülke bu olayı konuşuyor...

Mallorca geçtiğimiz günlerde Lazio'dan Vedat Muriqi'nin bonservisini alarak kadrosuna katmıştı. Vedat Muriqi 9.3 milyon euro bedelle Samuel Eto'o'yu solladı ve İspanyol ekibinin en pahalı transferi olmayı başardı.

VEDAT MURIQI, MALLORCA'DA

Lazio, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Vedat Muriqi'in kalıcı olarak Mallorca'ya transfer olduğunu duyurdu. Bu transferin Mallorca'ya maliyeti ise 9.3 milyon euro oldu. İspanyol ekibinin Kosovalı golcü ile 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

TARİHE GEÇTİ

Vedat Muriqi, Mallorca'nın 7.2 milyon euro bedelle transfer ettiği Samuel Eto'o'yu geçerek 9.3 milyon euroyla kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

VEDAT MURIQI'İN PERFORMANSI

Vedat Muriqi, geçtiğimiz sezon Mallorca formasıyla 17 resmi maçın hepsinde ilk 11'de yer aldı ve toplam 1529 dakika süre aldı. 28 yaşındaki Kosovalı golcü, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi