4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Yeni golcü Karim Benzema! Transfer hayırlı olsun: Resmen duyurdular...

Real Madrid forması giyen Fransız golcü Karim Benzema, başkent ekibi ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Golcü oyuncu Karim Benzema'nın sözleşme sonunda nereye transfer olacağı ise merak konusu oldu, İşte detaylar...

Star Gazetesi 25 Nisan 2023 Salı 15:00 - Güncelleme:
Yeni golcü Karim Benzema! Transfer hayırlı olsun: Resmen duyurdular...

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema, başkent ekibi ile olan sözleşmesini son kez 1 yıllığına uzattı. 2009 yılından bu yana formasını giydiği eflatun beyazlılar ile sayısız başarılara imza atan Karim Benzema için başkan Florentino Perez, Fransız golcünün 1 yıl daha takımda kalmasına müsaade etti.

CRİSTİANO RONALDO İLE TEKRAR BİR ARAY GELEBİLİR

Son kez uzattığı sözleşme nedeni ile 1 yıl daha takımda kalacak olan Benzema'nın yeni adresi Arabistan olabilir. İspanyol basınında çıkan haberlere göre sezon başında Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlayan Al-Nassr'ın Karim Benzema içinde harekete geçeceği ve Fransız yıldıza yüklü bir maaş teklif edeceği öğrenildi.

KARIM BENZEMA'NIN REAL MADRİD İSTATİSTİKLERİ

Karim Benzema, 2009'dan bu yana formasını giydiği eflatun beyazlı forma ile 637 maçta 348 gol atıp 165 tane asist yaptı. Bunun yanı sıra 5 Şampiyonlar Ligi, 4 Lig şampiyonluğu ve bireysel olarak bir Ballon D'or kazandı.

Star Gazetesi