16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Yusuf Yazıcı Rusya'ya bir gitti pir gitti! Gündemden düşmüyor, şimdi de...

Yusuf Yazıcı Rusya'ya transfer olduğu günden bu yana gündemden düşmüyor. CSKA Moskova formasını giyen Yusuf Yazıcı için takım arkadaşları peşi sıra Rusya basınına önemli röportajlar verdi. Milli yıldıza övgüler dizdiler. İşte detaylar...

Star.com.tr3 Şubat 2022 Perşembe 07:09 - Güncelleme:
Yusuf Yazıcı Rusya'ya bir gitti pir gitti! Gündemden düşmüyor, şimdi de...

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı Lille'den ayrılarak CSKA Moskova'ya transfer oldu. İmzayı attığı günden itibaren Rusya'da gündemden düşmeyen Yusuf Yazıcı için takım arkadaşlarından peşi sıra övgüler geldi. İlk olarak CSKA Moskova'nın orta saha oyuncusu Ilzat Akhmetov verdiği röportajda milli yıldız hakkında övgü dolu sözler söylemişti. Şimdi de takımın bir diğer önemli orta saha oyuncusu Maxim Mukhi, Yusuf için övgü dolu sözler söyledi.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

"YUSUF YAZICI'YI TAKDİR ETTİM"

Milli futbolcu ile antrenmanda çok iyi anlaştığını belirten Rus futbolcu Maxim Mukhi verdiği röportajda şu sözleri söyledi: "Yusuf Yazıcı'nın takıma katılmasıyla birlikte antrenmanlar çok eğlenceli hale geldi. Enerjisi çok yüksek bir futbolcu. Yusuf'un top sürmesi ve sol ayağı çok kuvvetli. Şutlarını çok etkili buldum. Yusuf Yazıcı'nın futbolculuğunu takdir ettim."

YUSUF YAZICI HAZIRLIK MAÇINDA İLK 11'DE

Öte yandan CSKA Moskova, Danimarka ekibi Viborg'u hazırlık maçında konuk etti. Karşılaşma Rus ekibin 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı. İlk 11'de sahaya çıkan Yusuf Yazıcı maçta 70 dakika forma giydi.

Star.com.tr