26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yusuf Yazıcı'nın kaderi belli oldu! Lille kararını verdi

Lille milli futbolcu Yusuf Yazıcı için kararını verdi. Fransız kulüp 15 milyon Euro civarında gelen bonservis tekliflerini kabul etmeyerek Yusuf Yazıcı'nın devre arasında kiralık olarak kadrodan ayrılmasına izin verecek.

Star.com.tr7 Ocak 2022 Cuma 09:49 - Güncelleme:
Yusuf Yazıcı'nın kaderi belli oldu! Lille kararını verdi

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı bu sezon forma şansı bulamadığı Lille'den ayrılmaya hazırlanıyor. Fransız ekip 24 yaşındaki oyuncuya gelen teklifleri değerlendirme kararı alırken bonservisiyle birlikte satmaya yanaşmadı. Lille, Yusuf Yazıcı'nın kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin verecek.

YUSUF YAZICI'YA 2 CİDDİ TALİP

Fransa'da Lille formasıyla şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı bu sezon teknik direktör değişimiyle ilk 11'de yeterli şansı bulamadı. Devre arası transfer dönemi için milli futbolcuya iki ciddi talip bulunuyor. İngiliz ekibi Newcastle United ve Rus temsilcisi CSKA Moskova Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için yarışa girdi. Moskova'nın yıldız oyuncuya 15 milyon Euro verdiği Rus basınında yazılırken Lille'in daha yüksek bonservise satacağını düşündüğü Yusuf için kiralık formülünü değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

1 ŞAMPİYONLUK 1 SÜPER KUPA

Lille kariyerine iyi bir başlangıç yapan Yusuf Yazıcı ise daha sonrasında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle inişli çıkışlı performans gösterdi. İkinci yılında Fransa Ligue 1 şampiyonluğunu yaşayan Yusuf Yazıcı en iyi performans gösterdiği sezonu da yaşamış oldu. Yusuf geçtiğimi sezon Avrupa Ligi'nde gol kralı olmuştu.

Star.com.tr