16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Körfez ülkelerinden talep artışı bekleniyor

2013 yılının gayrimenkul sektörü için verimli bir yıl olduğunu söyleyen Eroğlu Gayrimenkul yönetim kurulu Başkan Nurettin Eroğlu, bu dönemde önemli projelerin lansmanlarının yapılmasının yanı sıra pek çok projenin bitirildiğini belirtti. 2013 yılında sektör için ciddi adımlar atıldığını hatırlatan eroğlu, 2014 yılını değerlendirdi.

29 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Körfez ülkelerinden talep artışı bekleniyor

 

ALIMLAR ARTACAK

Nurettin Eroğlu “Bunlardan ilki yabancılar tarafından konut alımları olacak. Özellikle yatırım ve kısa süreli turistik ziyaretlerde alternatif oturum amacıyla körfez ülkelerinden gelecek taleplerin artacağını öngörüyoruz. ikinci olarak ise, banka faiz oranlarının Türkiye’deki hane halkları konut alımlarında etkili olacağını düşünüyoruz. Üçüncü olarak ise makroekonomik gelişmelerin boyutu konut alımlarında ve sektörün büyümesinde büyük etki gösterecek diyebiliriz” diye konuştu. eroğlu, kendilerinin de istanbul, Bursa, antalya ve Fethiye’de konutun yanı sıra ticari projeleryapmaya devam edeceqklerini anlattı. 2013’te 7 projeyi bitirdiklerini hatırlatan nurettin eroğlu, şu bilgileri verdi:

PROJELERİ BİTİRDİK

“merter’de yer alan ve tekstil sektörünün nabzını tutacak olan projemiz Platform merter Fashion Park, Florya ekşinar konakları, Halkalı’da her mevsim tatil köyü formatıyla hayata geçirdiğimiz lounge ve lounge 2 projelerimiz, yeni moda evleri, Bursa’nın yeni ikonu Harmony Towers ve antalya erasta aVm’yi 2013 yılında bitirdik.”