16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Maketten konutu araştırmadan almayın

Demir İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Demir,2014'te birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek tüketicilere' Araştırmadan maketten konut almayın' uyarısı yaptı.

29 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Maketten konutu araştırmadan almayın

Geçtiğimiz dönem birçok vatandaşın mağdur olmasına neden olan maketten konut satışına sınırlama getiren Çevre ve şehircilik Bakanlığı’na sektör temsilcilerinden de destek geliyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2014 yılı ile birlikte yeni konut projelerinin hız kazanacağını belirterek ev sahibi olmak isteyenleri bu konuda uyardı. Hamit “2014 yılında konut almak isteyenler maketten daire almasınlar. Özellikle projeyi yapan firmanın geçmişini araştırdıktan sonra yatırım yapsınlar” dedi.

İzmİr projesİ cİddİ talep görüyor

Demir İnşaat olarak yeni proje ve yatırımları her yıl olduğu gibi yeni yılda da devam edeceklerini söyleyen Demir “Hükümetin başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarını her zaman olduğu gibi çok takdir ediyor ve yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda da gaziosmanpaşa bölgesinde kentsel dönüşüm proje çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. 2014 yılında bu proje ve İzmir’deki projemizi açıklamayı planlıyoruz. İzmir’deki projemizde de çok ciddi bir talep alıyoruz. Bunların yanı sıra Demir romance projemizin inşaatı hızlı bir şekilde devam etmekle birlikte satışları da beklentimizden daha iyi gitmektedir” dedi.