19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Makro-Akyapı ‘Seyran Şehir’le satış şampiyonu

Emlak Konut GYO’nun satışta olan projelere dair yayınlanan raporuna göre Seyran Şehir projesi 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla birinci oldu. Daha önce şampiyonluk koltuğuna Bahçetepe İstanbul oturmuştu.

28 Ağustos 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Makro-Akyapı ‘Seyran Şehir’le satış şampiyonu

MAKRo-AKyApı Ortak Girişimi’nin, Emlak Konut GYO ile hayata geçirdiği konut projeleri satış rekoru kırıyor. Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış İcmal raporuna göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi’nin Seyran Şehir projesi satışı devam eden projeler arasında birinci oldu. Böylece Makro-Akyapı Ortak Girişimi bu yıl içindeki dördüncü şampiyonluğunu elde etmiş oldu. Daha önce üç kez Bahçetepe İstanbul projesiyle birincilik koltuğuna oturan ortak girişim, Seyran Şehir’le dördüncü kez satış şampiyonu oldu. Makro-Akyapı Ortak Girişimi 2014’ün ilk 7 ayında toplamda 4 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük kazanmış oldu.

220 konut, 63 dükkan

Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan “Bu başarının en büyük nedeni projelerimizi ortaya çıkarırken insan merkezli düşünmemiz, her bütçeye uygun farklı seçenekler sunmamız” dedi. Uyan, Bahçetepe İstanbul projesini 14 ay erken teslim edeceklerini belirtti. Mayıs ayında satışa çıkan Seyran Şehir projesi, Başakşehir’e bağlı Kayaşehir’de inşa ediliyor. 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde yükselen Seyran Şehir’de, 220 konut ve 63 dükkân bulunuyor. Projede, 2+1’den 5+1’e daireler sunuluyor.

EYLÜL'DE YENİ PROJE GELECEK

EYLÜL ayının ortasında yeni bir projeye başlayacaklarını duyuran Ercan Uyan, yeni projeyle yine rekor beklediklerini belirtti. Uyan “Eylülde satış rekorları kıracağımız yeni bir projeye başlıyoruz. Konut alıcısı için büyük fırsatlar barındıran projemiz fiyatlarıyla da iddialı” dedi. Uyan, yeni projeyle de şampiyonluk beklediklerini kaydetti