26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Park ResIdences Cadde en düşük fiyat 500 bin $

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ’nin sahip olduğu, İstanbul’un Bağdat Caddesi’nde yer alan Park Residences Cadde’nin ekim ayında satışına başlanacak ve en düşük daire fiyatı 500 bin dolar olacak.

6 Eylül 2015 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Park ResIdences Cadde en düşük fiyat 500 bin $

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar, Anadolu Yakası’nın en iddialı projelerinden biri olarak hayata geçen Park Residences Cadde ile ilgili yaptığı açıklamada “Projeyi satın alırken inşaat kalitesinin çok iyi olduğunu biliyorduk. Projenin Bağdat Caddesi’nin kalbindeki merkezi lokasyonuna çok güveniyoruz” dedi. Ömer Derbazlar, projeden bekledikleri ciroyu 1 milyar dolar olarak açıkladı ve satışa sunulacak dairelerin de en az 500 bin dolar olacağını söyledi.

Derbazlar “Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ olarak, projenin üzerine kendi vizyonumuzla birçok yeni hizmet ekledik. Tüm bu artılarımızla birlikte emsallerine göre çok avantajlı fiyatlarla satışa sunduğumuz ve metrekare fiyat aralıkları 4.500 dolar ile 8.500 dolar arasında değişen dairelerimiz, evine hemen taşınmak isteyen, Bağdat Caddesi’nin merkezinde, geniş bir peyzaj alani içinde ve manzaraya hakim yaşamak isteyen ailelerin tercihi olacak” dedi.