18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Trump’ın öğrencisi dünyaya konut pazarlıyor

ABD’deki deneyimlerini gayrimenkul sektöründe hayata geçiren Realty-TR’nin sahibi Fatih Elibol, dünya çapındaki ofis ve bayilik sistemi ile yabancı bir ülkede ev almak isteyenlere veya Türkiye’de ev almak isteyen yabancılara ev sattıklarını söyledi.

8 Şubat 2015 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Trump’ın öğrencisi dünyaya konut pazarlıyor

ABD’ye eğitim için gittiğinde ev bulmakta zorlanan, daha sonra internet üzerinden ABD’de ev arayan öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye’de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Geliştirdiği projelerle ABD’nin en büyük gayrimenkulcülerinden olan Donald Trump’ın şirketinde 7 yıl görev yapan Elibol “İnsanların yaşadığı sıkıntıları göz önüne alarak emlak işi yapıyoruz. Dünyanın dört bir yanında ofislerimiz var ve yabancı ülkelerde ev almak isteyenlere veya yabancılar Türkiye’de ev almak istediklerinde onlara güvenilir bir hizmet sunuyoruz” dedi. 27 ülkede 31 ofisleri bulunduğunu, başka ülkelerde ev almak isteyenlerin güvenebileceği bir organizasyon olduklarını beliten Elibol “İstanbul’da da Bostancı ve Ataşehir’de franchise sistemiyle ofisler açacağız ve bunu Türkiye’nin her iline de yaymayı hedefliyoruz” diye konuştu. Dünyanın en verimli gayrimenkul franchising sistemini hayata geçirdiklerini ve Ar-Ge çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Elibol “3 yıl içinde 250 franchise ofisi hedefliyoruz” diye konuştu.

Dünyanın gayrimenkul vitrini olmayı hedeflediklerini söyleyen Fatih Elibol “Realty-TR’de hedef; ortak bir portal üzerinde dünyanın tüm gayrimenkullerinin, müşterilerine en kolay ve rahat ulaşmasını sağlamak. Bölge franchise anlaşmalarında franchise giriş bedeli olarak 10 bin dolar talep ediyoruz. Bu bedel 3 yıllık kullanım hakkını kapsıyor. Uluslararası satışlarda ise satış gelirinden yüzde 1 payı talep ediyoruz” diye konuştu.

27 ülkede faaliyet

Realty-TR’nin Türkiye, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Dominik Cumhuriyeti, Mısır, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İsrail, İtalya, Kazakistan, Rusya, İspanya, İsviçre, Tataristan, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve ABD’nin yer aldığı 27 ülkede 31 franchise ofisine sahip.