Besinler en temel yaşam kaynağımızdır. Onların taze ve organik olması bağışıklık sistemimiz açısından büyük öneme sahip. İşte besinlerin ömrünü uzatmanın püf noktaları...
1
/
18
Muzlu tatlılar yaparken gönül rahatlığıyla kutlayın.
2
/
18
Çok fazla ısıtmamaya özen gösterin, aksi halde kıvamından da kaybetmiş olursunuz.
3
/
18
Ya da peyniri yağlı kağıtla sarıp ardından plastik veya cam bir kaba koyarak saklayabilirsiniz.
4
/
18
10'a 1 ölçüde su ve sirkeyle yıkayacağınız çilekler hem dolapta hem de buzlukta daha uzun süre durabilecektir.
5
/
18
Besinler en temel yaşam kaynağımızdır.
6
/
18
ÇİLEK:
Çilekleri buz dolabına uğurlamadan önce sirke ve su karışımıyla yıkayabilirsiniz.
7
/
18
PEYNİR:
Peynirin bozulmaması için peyniri kestiğiniz tarafa incecik bir tabaka şeklinde tereyağ sürebilirsiniz.
8
/
18
BAL:
Balı benmari usulü kısık ateşte ısıtırsanız kristalize olan bal çözülüyor ve hemen eski formuna kavuşuyor.