20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

5 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Kim Milyoner Olmak İster, Benim Tatlı Yalanım reyting sıralaması

5 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Kim Milyoner Olmak İster, Benim Tatlı Yalanım, Bir Aile Hikayesi reyting sıralaması yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bu akşam Atv'de Kim Milyoner Olmak İster, Star Tv'de Benim Tatlı Yalanım, Fox Tv'de Bir Aile Hikayesi, Show Tv'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kanal D'de Hızlı ve Öfkeli 5 - Rio Soygunu ve Tv8'de O Ses Türkiye yeni sezon ekranlara gelecek. 5 Ekim reyting sonuçlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

6 Ekim 2019 Pazar 07:00 - Güncelleme:
 5 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Kim Milyoner Olmak İster, Benim Tatlı Yalanım reyting sıralaması
Kim Milyoner Olmak İster, Benim Tatlı Yalanım reytinglerde kim birinci? merak ediliyor. 5 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Dün akşam Atv'de Kim Milyoner Olmak İster, Star Tv'de Benim Tatlı Yalanım, Fox Tv'de Bir Aile Hikayesi, Show Tv'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kanal D'de Hızlı ve Öfkeli 5 - Rio Soygunu ve Tv8'de O Ses Türkiye yeni sezon bölümleri izleyici ile buluştu. İzleyiciler izledikleri dizilerin veya yarışmaların reyting sonuçlarını merak ediyor.  5 Ekim reyting sonuçlarına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler.. 
 
5 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI  
 
5 Ekim reyting sonuçları açıklandı.  Total'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17.58 Share alarak birinci, Kim Milyoner Olmak İster 15.3 Share alarak ikinci, O Ses Türkiye 12.19 Share alarak 5. oldu. 
 
 
TOTAL
 
 
 
AB

 
 
ABC
 
 
GEÇEN HAFTA (28 EYLÜL) REYTİNG SONUÇLARI
 
TOTAL
 

 
 
AB
 

 
ABC