29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

15 Temmuz Şehitler Köprüsü canlı izle 15 Temmuz anma etkinlikleri canlı yayın

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için yürüyüş başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü canlı izlemek isteyen vatandaşlar internet üzerinden sorgulama yapıyor. 15 Temmuz anma etkinlikleri canlı yayına haberimizden ulaşabilirsiniz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bu gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenecek etkinlikler katılmak isteyenler, Çengelköy'den 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürüyerek gitmeye başladı. Yalı Boyu Caddesi'nde polis tarafından güvenlik noktası kuruldu. Bazı vatandaşların üzerinde Türk bayrağı bulunan tişört giydikleri, bazılarının da ellerinde Türk bayrakları taşıdığı görüldü.

15 Temmuz 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:

15 Temmuz Şehitler Köprüsü canlı izle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için köprüye yapılan yürüyüş başladı. 15 Temmuz anma etkinlikleri canlı yayın haberimizden izlenebiliyor. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne vatandaşlar teknelerle hareket etti. Yenikapı'ya gelen vatandaşlar buradan teknelerle etkinlik alanına adeta akın etti. Vatandaşların teknelerle miting alanına gidişi ise havadan görüntülendi.

KÖPRÜDEN DETAYLAR                     

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı'n da katılacağı tören için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu yakasında bulunan alana büyük platform inşa edildi. 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılında gerçekleştirilecek

'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni' nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile D-100 karayoluna çıkan yollardan saat 14.00 itibariyle trafiğe kapatıldı.

TÜRK BAYRAKLARIYLA YÜRÜYORLAR!

Vatandaşlar ise erken saatlerden itibaren ellerinde Türk bayraklarıyla Kısıklı Meydanı, Çengelköy ve Altunizade'den törenin yapılacağı alana doğru yürüyerek gidiyor. 

İBB SİTESİNDE DUYURDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bazı tedbirler aldı. İBB’nin ’Vatandaşların, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki büyük buluşması için’ başlığıyla duyurduğu tedbirler şöyle:

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ ŞEHİTLER ANITI:

-Miting alanına giren vatandaşlara üç noktadan 90.000 adet kumanya dağıtımı yapılacak.

-Miting alanına köprü trafiğe kapatıldıktan sonra 150.000 adet su paletlerle dizilecek.

-Sahnenin olduğu kısımda basın için bir adet mobil büfe, personel için bir adet mobil büfe ve acil durumlar için soğuk araç içerisinde kumanya ve benzeri malzeme bulundurulacak.

-15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki anma programında 47 adet mobil tuvalet hizmet verecek.

HALKLA İLİŞKİLER (Alo 153):

-15 Temmuz Günü Edirnekapı Çengelköy ve Karacaahmet Mezarlıklarında mobil iletişim araçlarımız kurularak, mevlit okutulacak.

-15 Temmuz günü meydanlarda bulunan Beyaz Masa iletişim noktaları saat 01:00’e kadar açık olacaklar.

-Yerinde çözüm araçları tüm meydanlarda ve etkinlik alanlarında hazır bulunacak.

-15 Temmuz Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız hafta boyunca ev ve iş yerlerinde ziyaret edilmektedir.

-Aksaray 15 Temmuz tanıtım ofisi ve mobil araçlardan bayrak, tişört ve şapka dağıtımı yapılacak.