3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

2+1, 3+1 TOKİ Konya kura sonuçları isim listesi! Konya TOKİ çekiliş sonuçları sorgulama

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında TOKİ kura çekilişleri devam ediyor. Toplamda 8 milyon vatandaşın başvurduğu proje kapsamında Konya'da inşa edilecek evler için düzenlenen kura çekimi, ilde yaşayan vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Konya TOKİ çekilişi isim listesi ve 2+1, 3+1 TOKİ Konya kura sonuçları isim listesine haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

2 Aralık 2022 Cuma 17:39 - Güncelleme:
2+1, 3+1 TOKİ Konya kura sonuçları isim listesi! Konya TOKİ çekiliş sonuçları sorgulama

TOKİ'nin Konya Merkez'de yapılacak olan 2.891 sosyal konutun kura çekimi gerçekleştirildi. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilecek kura çekilişi, TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek. İşte TOKİ Konya kura çekimi sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı

2+1 ve 3+1 sosyal konutların sahiplerini belirlemek için düzenlenen Konya TOKİ kura çekimi canlı yayında gerçekleştirildi. Konya Merkez'de yapılacak olan 2.891 sosyal konutun kura çekilişinin sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

TOKİ KONYA KURA SONUÇLARI SORGULA

TOKİ kura çekilişi canlı yayın ardından belli olan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

Kurada hak sahibi olamayanların başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında iade edilecek. Başvuru iptal edilenler de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecek.

Kurada hak sahibi olamayanlar, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecekler.