4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

28 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı Seçim verileri! Kars Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları

Türkiye'nin 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanının belirleneceği seçim için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs'ta gerçekleştirildi. Sandıkların kapanmasıyla birlikte sonuçlar belli oldu. Cumhurbaşkanı seçiminde Erdoğan en çok oyu alan isim oldu. Kars seçim verileri, yasakların kalmasıyla birlikte belli oldu. İşte Kars Cumhurbaşkanı seçim sonuçları açıklandı

27 Mayıs 2023 Cumartesi 12:19 - Güncelleme:
28 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı Seçim verileri! Kars Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları

Kars seçim sonuçları, 28 Mayıs 2023 Pazar günü sandıktan çıkan oy oranlarıyla belli oldu. Türkiye geneli Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları, sandıklar açılmasıyla birlikte belli oldu. Sandıkların neredeyse tamamı sayılırken, resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı. Peki, 28 Mayıs Kars Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini kim kazandı? 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kars'ta kim ne kadar oy aldı? İşte 28 Mayıs Kars seçim verileri...

KARS SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin 14 Mayıs'ta yapılan ilk turunda adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gitti. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçmenler ilk seçimde oy kullandıkları sandıkta yeniden oy verdi. Kars seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarının sayımı sonucunda belli oldu.

Kars Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları ve 2023 Cumhurbaşkanı adayların oy oranlarını haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.

KARS CUMHURBAŞKANLIĞI İKİNCİ TUR SEÇİM VERİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. Sandıkların kapanmasıyla birlikte sonuçlar belli oldu. Cumhurbaşkanı seçiminde Erdoğan en çok oyu alan isim oldu.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanacak olan karar sonrasında seçim verileri yayınlanmaya başladı.

Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin anlık oy oranları ile Türkiye geneli seçim verileri Star.com.tr seçim sayfasında yer alacak.