17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

Adana seçim sonuçları 2023: 28 Mayıs Adana Cumhurbaşkanı seçimi 2. tur sonuçları

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi. Türkiye geneli Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları, sandıklar açılmasıyla birlikte belli oldu. Seçimlerde Adana'da hangi Cumhurbaşkanı adayının ne kadar oy aldığı merak ediliyor. 28 Mayıs 2023 seçim sonuçları star.com.tr'den anlık olarak takip edilebilecek. Peki Adana Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim ne kadar oy aldı? İşte 28 Mayıs Adana Cumhurbaşkanı seçim sonuçları

27 Mayıs 2023 Cumartesi 17:24 - Güncelleme:
Adana seçim sonuçları 2023: 28 Mayıs Adana Cumhurbaşkanı seçimi 2. tur sonuçları

Adana Cumhurbaşkanı seçimi sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Türkiye, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci kez sandık başına gitti. Adana seçim sonuçları, ilde yaşayan vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki, 2023 seçimlerinde Adana'da Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu ne kadar oy aldı? İşte 28 Mayıs Adana Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranları

ADANA SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI

Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandık başına gitti. Türkiye geneli Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları, sandıklar açılmasıyla birlikte belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı.

28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin anlık sonuçları ile Türkiye geneli seçim sonuçları Star seçim sayfasında yer alıyor.

ADANA CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ 2. TUR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs'ta gerçekleştirildi. Vatandaşlar Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullandı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. Tüm illerde oy kullanma işleminin bitmesinin ardından sandıklar açılmaya başlanacak ve seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte hangi adayın ne kadar oy aldığı belli oldu.