3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

28 Mayıs Amasya 2. tur Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları! Amasya seçim sonuçları 2023

Amasya seçim sonuçları, ilde yaşayan vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Türkiye, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci kez sandık başına gitti. Peki, 2023 seçimlerinde Amasya'da Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu ne kadar oy aldı? İşte 28 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranları

26 Mayıs 2023 Cuma 17:33 - Güncelleme:
28 Mayıs Amasya 2. tur Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları! Amasya seçim sonuçları 2023

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Seçimlerde Amasya'da hangi Cumhurbaşkanı adayının ne kadar oy aldığı merak ediliyor. 28 Mayıs 2023 seçim sonuçları star.com.tr'den anlık olarak takip edilebilecek. Peki Amasya Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim ne kadar oy aldı? İşte 28 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı seçim sonuçları

AMASYA SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandık başına gitti.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs'ta gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Seçiminin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turuna, ilk oylamada en çok oy alan iki aday Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Bu turda geçerli oyların çoğunluğunu alan aday Cumhurbaşkanı seçilecek.

Son dakika: YSK, saat 18.15 itibariyle seçim yasaklarının kaldırıldığını açıkladı.

28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin anlık sonuçları ile Türkiye geneli seçim sonuçları Star seçim sayfasında yer alacak.

AMASYA 2. TUR CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Oy verme işlemleri, Türkiye genelinde yarın saat 08.00'de başlayacak, saat 17.00'de sona erdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. Tüm illerde oy kullanma işleminin bitmesinin ardından sandıklar açılmaya başlanacak ve seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte hangi adayın ne kadar oy aldığı belli olacak.

YSK verilerine göre Amasya seçim sonuçları 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi oy oranları, seçim yasakları kalktığı anda haberimizde yer alacak.