17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Malatya Seçim Sonuçları! 28 Mayıs Malatya seçim sonuçları

Malatya 28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçim sonuçları için nefesler tutuldu. 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimi için vatandaşlar sandık başına gitti. Tüm illerde oy kullanma işleminin bitmesinin ardından sandıklar açılacak ve seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte hangi adayın ne kadar oy aldığı belli odu. Peki, Malatya Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte 28 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı seçim sonuçları

27 Mayıs 2023 Cumartesi 17:41 - Güncelleme:
2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Malatya Seçim Sonuçları! 28 Mayıs Malatya seçim sonuçları

Malatya seçim sonuçları açıklandı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı. Peki Malatya seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak? İşte Malatya seçim sonuçları

MALATYA SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

28 Mayıs 2023 Malatya Cumhurbaşkanı seçim sonuçları YSK'nın yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte bu sayfada anlık olarak açıklanacak.

YSK'nın oy verme saatlerine ilişkin kararına göre; Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel seçiminin ikinci tura kalması durumunda ise 28 Mayıs Pazar günü tüm yurtta oy verme başlangıç ve bitiş saatleri yine 08.00-17.00 olarak belirlendi.

Türkiye geneli Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları, sandıklar açılmasıyla birlikte belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı.

28 MAYIS MALATYA SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Malatya seçim sonuçları 2023 için anlık ve canlı oy oranları star.com.tr tarafından aktarılacak.