17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

30 Ağustos Zafer Bayramı en güzel resimli mesajlar! 30 Ağustos kutlama mesajları sizlerle

30 Ağustos kutlama mesajları gündemin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. 30 Ağustos en güzel resimli mesajlar haberimizde yer alıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı, 1922 yılında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi yani Büyük Taarruz’u anmak için tüm yurtta büyük coşku ile kutlanıyor. Bu yıl 97. yıl dönümü kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı için geri sayım başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı heyecanını sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için en güzel ve en anlamlı kutlama mesajlarını sizler için derledik...

30 Ağustos 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
30 Ağustos Zafer Bayramı en güzel resimli mesajlar! 30 Ağustos kutlama mesajları sizlerle
30 Ağustos kutlama mesajları en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor.  30 Ağustos en güzel resimli mesajlar haberimizde yer alıyor. Bu yıl 97. yıl dönümü kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı için geri sayım başladı. Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlanmasının ardından ilan edilen ve zaferi betimleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşku ile kutlanacak. 26 Ağustos 1922’de başlayan 30 Ağustos 1922 gününe kadar beş gün beş gece devam eden Büyük Taarruz, Türk ordusunun kesin zaferi ile sonuçlanmıştır. Bu özel ve anlamlı günde tüm sevdiklerine mesajlar göndermek isteyenler için en anlamlı ve en güzel mesajları derledik.... 
 
30 AĞUSTOS KUTLAMA MESAJLARI! 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve özlemle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyorum. Ne mutlu Türküm diyene.
 
Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden eşsiz Önder Atatürk’e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını şahsım ve grubum adına kutluyorum.
 
Zafer bayramımız kutlu olsun bize özgürlüğümüzü veren Atamızı saygıyla anıyoruz...
 
Büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ülkemizin koruyucusu Ordumuzun Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü yürekten kutlarım.
 
Uluslar kendi kaderlerini kendileri yazar ellerinden kalemleri alınsa bile.
 
Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir... Mustafa Kemal Atatürk.
 
Türk milleti için en önemli günlerden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlarım...
 
Aziz milletimizin milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan Büyük Taarruz Zaferi’nin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız uğruna canlarını feda etmekten bir an olsun bile tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anar, milletimizin Zafer Bayramını içtenlikle kutlarım.
 
30 AĞUSTOS RESİMLİ MESAJLAR
 

 
 
 

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDİR ?
Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır.
 
Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi adıyla da bilinen Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlanmasından sonra Yunan orduları İzmir'e kadar takip edilmiş; 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur. İşgal birliklerinin ülke sınırlarını terk etmesi daha sonra gerçekleşse de, 30 Ağustos sembolik olarak ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eder. İlk kez 1924 yılında Afyon'da Başkumandan Zaferi adıyla kutlanan 30 Ağustos günü, Türkiye'de 1926'dan itibaren Zafer Bayramı olarak kutlanmaktadır.