23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

31 Mart son seçim anketinde yeni gelişme

31 Mart 2019 yerel seçimlerine 15 gün kaldı. Seçimlere sayılı günler kala herkes yerel seçim anketlerinin sonuçlarını merak ediyor. Anket sonuçları milyonlarca insan tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul’da hangi ilçede kim önde oy kullanacak vatandaşlar merak ediyor. 31 Mart yerel seçimiyle ilgili son anket ORC tarafından yayınlandı. Anket sonucuna göre, AK Parti ve Cumhur İttifakı, İstanbul’daki ilçelerde büyük bir üstünlük sağlamış durumda.

16 Mart 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
31 Mart son seçim anketinde yeni gelişme

31 Mart 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. İstanbul’da, Büyükşehir ve ilçelerde oy kullanacak vatandaşlar özellikle anket sonuçlarını yakından takip ediyor. Yayınlanan anket sonuçları trend olmaya devam ediyor. 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili son anket araştırması ORC tarafından yayınlandı. “İstanbul’da hangi ilçede hangi parti önde?” diye merak edenler bu anket sonucunu araştırıyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ SONUÇLARINDA BİNALİ YILDIRIM İPİ GÖĞÜSLÜYOR

 

Seçimde sonucu en çok merak edilen kentlerin başında hiç kuşkusuz ki İstanbul geliyor. Yapılan araştırmaya göre; Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul'da, aradaki fark 4 puanın üzerinde. Ankete katılanların yüzde 50,9'u tercihini Binali Yıldırım'dan yana kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nu tercih edenlerin sayısı yüzde 46,6 olarak belirlendi.