26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Adalet Bakanlığı personel alım sonuçları heyecanla bekleniyor

Adalet Bakanlığı personel alımı 2019 sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları binlerce kişi tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor.

26 Ağustos 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Adalet Bakanlığı personel alım sonuçları heyecanla bekleniyor
Adalet Bakanlığı adliyelerde, Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 12 bin 713 personel alımı yapıyor. Açılacak kadrolara başvuralar  1-16 Temmuz arasında kabul edildi. Bakanlık bünyesine toplamda 17 unvan ve kadroda alımı yapılacak. Alım yapılacak branşlarsa şöyle; Zabıt katibi, mübaşir, şoför, aşçı, teknisyen, avukat, hizmetli, psikolog, sosyal çalışmacı, istatistikçi, icra katibi, öğretmen, veteriner, infaz ve koruma memuru, cezaevi katibi, hemşire, kaloriferci. 

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

 
ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları bugün erişime açılıyor. Başvuru sonuçları, illerin resmi adliye siteleri üzerinden açıklanmaya devam ediyor. Başvuru yaptığınız ilin adliye sayfasını gün içerisinde takip ederek sonuç bilgisine ulaşabilirsiniz. 
 

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 
ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2019 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
 
Adalet Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan bilgiye göre,Zabıt kâtipliği unvanı için uygulamalı sınava çağrılacakların belirlenmesi ve ilanı için: Sözlü sınava girmeye hak kazananlar en geç 30 Temmuz 2019 Salı günü sınavı yapan adalet komisyonlarının adliye internet sitesinde yayınlanacak. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.