17 Eylül 2025 Çarşamba / 25 RebiülEvvel 1447

AFAD'dan İzmir ve Muğla için uyarı!

AFAD, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 'Bugün akşam saatlerinden itibaren; İzmir, Aydın, Muğla ve Manisa çevreleri ile Balıkesir'in batı ve güney ilçelerinde yerel kuvvetli; İzmir ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli' paylaşımında bulundu.

YELİZ GEDİMAN28 Kasım 2023 Salı 12:26 - Güncelleme:
AFAD'dan İzmir ve Muğla için uyarı!
İstanbul ve Tekirdağ bölgeleri için sağanak uyarısı yapıldı

Bu gece saatlerinden itibaren, Tekirdağ ile İstanbul Avrupa yakasında, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul il genelinde; öğle saatlerinden sonra Kocaeli çevrelerinde; akşam saatlerinden itibaren Bursa, Yalova, Bilecik ve Sakarya'da yerel olarak kuvvetli; sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Vatandaşlarımızın sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz.

ÖNERİLEN VİDEO

Mersin'de ters yönde dehşet! Ters yönde ölümle burun buruna

Kapat
Video yükleniyor...