23 Mart 2026 Pazartesi / 5 Sevval 1447

AK Parti'den ''Türkiye Emin Ellerde'' paylaşımı: Biriz-beraberiz

AK Parti, “Türkiye Emin Ellerde” başlıklı videolu paylaşımında birlik ve güven mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına yer verilen videoda, Türkiye'nin zor dönemde emin ellerde olduğu vurgulandı.

AA22 Mart 2026 Pazar 23:55 - Güncelleme:
AK Parti'den ''Türkiye Emin Ellerde'' paylaşımı: Biriz-beraberiz

AK Parti'nin NSosyal hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye'nin istiklal ve istikbalinin teminatı olan bu iradeyle, biriz, beraberiz, ay yıldızın gölgesinde güvendeyiz." ifadesi kullanıldı.

Paylaşımda yer alan videoda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Millet, bizi bu makama işte böyle günlerde, ülkeyi sağ salim bir şekilde güvenli limanlara ulaştırmamız için getirdi. Şundan kimsenin şüphesi olmasın, iktidarımız ve ittifakımız, bölgemizin içinde bulunduğu bu sancılı dönemde Türkiye'nin istiklal ve istikbalinin temelidir ve teminatıdır. 86 milyonun emaneti emin ve ehil ellerde güvendedir." sözlerine yer verildi.