20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

AK Partili Akbaşoğlu, Özkoç'un FETÖ yalanını böyle ifşa etti: Sen yalan söylüyorsun

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un FETÖ yalanını TBMM'de yaptığı konuşmayla ifşa etti. Akbaşoğlu konuşma sırasında, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un 2014 yılında ABD'de FETÖ mensuplarıyla çekilmiş fotoğraflarını gösterdi.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 21:41 - Güncelleme:
AK Partili Akbaşoğlu, Özkoç'un FETÖ yalanını böyle ifşa etti: Sen yalan söylüyorsun

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç fotoğrafları önce inkâr etti, sonra da 2013 yılına ait olduğunu ve programda AK Parti milletvekillerinin de olduğunu söyledi ancak fotoğrafta AK Partili hiçbir milletvekili yoktu ve çekinilen yerin fonundaki tarih Özkoç'u yalanlıyordu.

Fotoğrafları göstermesi üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu'na hakaret eden CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a sözleri Akbaşoğlu tarafından TBMM kürsüsünden iade edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu:

"Büyük bir telaş içerisindesiniz. Şeref ve haysiyet yoksunu olan, şerefsiz ve haysiyetsiz olan ancak ve ancak yalan söyleyendir. Aynen. Bak, o yalan ve algı yönetimini ortaya koyan bizzat sensin. Yalan, haysiyetsiz ve şerefsiz olan yalan söyleyendir. Hani burada bizim Grup Başkan Vekillerimiz, asla ve kata yok. 8-9 Nisan 2014 tarihinde Engin Özkoç bütün FETÖ'cü liderlerle beraber fotoğraf veriyor. 2013'ten önce değil, 17-25 Aralık 2013'ten sonra. Önceki fotoğraflara atıf yapmayın. Haysiyetsiz ve şerefsiz olan ancak sensin. Sen yalan söylüyorsun. İşte, ispatı burada, ispatı burada, ispatı burada. Sen ispatlamazsan yalancısın, haysiyetsiz ve şerefsizsin. Söylediğini aynen iade ediyorum."

İşte Akbaşoğlu'nun o konuşması;