26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Akılalmaz olay! Güvenlik görevlisinin parmağını kopardı

Samsun'da hastanede taşkınlık çıkaran hasta yakını Kamil V., kendisine müdahale eden güvenlik görevlisi Tahsin A'nın parmağını ısırarak, kopardı. İhbarla gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Kamil V., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

DHA21 Kasım 2020 Cumartesi 12:20 - Güncelleme:
Akılalmaz olay! Güvenlik görevlisinin parmağını kopardı

Olay, dün gece saatlerinde Terme Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Hasta yakını Kamil V., alkollü olarak geldiği hastanede taşkınlık çıkardı. Duruma müdahale eden görevlilerle de tartışan şüpheli, güvenlik personeli Tahsin A.'nın parmağını ısırarak kopardı. Kanlar içinde kalan Tahsin A. tedaviye alındı. İhbarla gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Kamil V., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

GÜVENLİKÇİ KONUŞTU

Samsun'da, Terme Devlet Hastanesi'nde tartıştığı hasta yakını tarafından sağ el orta parmağı ısırılarak koparılan güvenlik görevlisi Tahsin Alkan, o anları anlattı. 16 senedir güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirten Alkan, "Görevimi yerine getirdiğim sırada, geç saatlerde sevgilisinin ardından hastaneye gelen sarhoş biri vardı. Hastane çalışanlarına küfürler etmeye başlayınca müdahale ettik. Şahsı yere yatırıp, kelepçe takmak istedim. Bu sırada parmağım ağzına girdi ve ısırdı. Koptuğunu fark ettim. Bu tip olaylarla sık sık karşılaşıyoruz. Şahıs olaydan yarım saat sonra serbest kaldı ve tekrar hastaneye gelerek, hastasının başında refakatçi oldu. Bizler de sağlık çalışanları olarak bu gibi mağduriyetleri önleyecek yasalar gelmesini istiyoruz" dedi.