20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Amerika vatandaşı otelde ölü bulundu

Ankara’ya turist olarak gelen Amerikan vatandaşı, otel odasında ölü bulundu. Otel yetkililerinin yetkililere haber vermesinin üzerine ortaya çıkan ölüm olayını araştırmak için savcılık inceleme başlattı.

CİHAN26 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Amerika vatandaşı otelde ölü bulundu
Ankara İtfaiye Meydanı Tavus Sokak’ta bulunan bir otele 3 gün önce gelen Amerika vatandaşı George Allen Johson (57), odasına girdikten sonra bir daha haber alınamadı. Otel yetkilileri odaya girdiklerinde Johnson’u hareketsiz halde buldu. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, Johnson’un ölümü hakkında incelemelerde bulundu. 112 Acil Sağlık ekipleri de olay yerine gelerek Johsnon hakkında ölüm raporu hazırlamasının ardından, Amerikan Büyükelçiliği’ne de haber verildi. Savcının uzun süren incelemesinin ardından Johson’un kullandığı malzemeler, araştırılmak için merkeze gönderildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre; Allen Johson'un, bir gece önce otel yakınlarında rahatsızlanarak düştüğü ve çevredekilerin yardımıyla otele getirildiği öğrenildi. Allen Johnson’un cenazesi, daha sonra polis ekiplerinin yardımıyla araca konularak, Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.