8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Antalya seçim sonucu 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi Antalya seçim sonuçları

2023 Antalya seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. 14 Mayıs 2023 seçim sonuçları, star.com.tr'den anlık olarak takip edilebilecek. Peki Antalya milletvekili seçiminde hangi parti birinci oldu? Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi partilerin oy oranları nasıl? İşte açılan sandık oranı, geçerli oy, toplam seçmen, Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları

12 Mayıs 2023 Cuma 17:31 - Güncelleme:
Antalya seçim sonucu 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi Antalya seçim sonuçları

Türkiye, 14 Mayıs'ta Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri için sandık başına gitti. Antalya seçim sonuçları, ilde yaşayan vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki, 2023 seçimlerinde Antalya'da hangi Cumhurbaşkanı adayı, hangi ittifak kazandı? İşte Antalya seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı adaylarının ve AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP, HÜDA PAR, Yeniden Refah Partisi, Adalet Partisi, Zafer Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokrat Parti ve Yeşil Sol Parti oy oranları

YSK verilerine göre Antalya 2023 seçim sonuçları: Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları, seçim yasakları kalktığı anda haberimizde yer alacak.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından duyurulan seçim takvimi işlemeye devam ediyor. YSK Başkanı Ahmet Yener yaptığı bilgilendirmede seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısının yurt içerisinde 60 milyon 843, toplamda ise 64 milyon 113 bin 941 olduğunu duyurdu. Antalya 2023 seçim sonucu ne? Antalya Cumhurbaşkanlığı seçimini hangi parti kazandı? 2023 Antalya AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti seçim sonucu, partilerin oy oranları.

ANTALYA SEÇİM SONUÇLARI 2023 İÇİN TIKLAYIN

Antalya seçim sonuçları, Türkiye 14 Mayıs Genel Seçim ve Cumhurbaşkanı seçim sonuçları dahilinde açıklanacak. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin anlık sonuçları ile Türkiye geneli seçim sonuçları Star Gazete seçim sayfasında yer alacak.

YSK verilerine göre Antalya 2023 seçim sonuçları: Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları, seçim yasakları kalktığı anda haberimizde yer alacak.

Antalya Seçim Sonuçları 2023, adayların ve partilerin il ilçe oy oranlarını haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.