6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Arefe Günü ile ilgili güzel sözler

Arefe gününün de dinimizde büyük bir önemi var. Hz. Muhammed bugün için 'En hayırlı, kabulü şayan olan dua, Arefe Günü yapılan duadır' şeklinde bir hadis söylemiştir. Bu özel günde Müslümanlar birbirlerini hatırlayarak mesajlar gönderiyorlar. Arefe Günü en güzel mesajlar en güzel sözler sizlerle...

10 Ağustos 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Arefe Günü ile ilgili güzel sözler
Arefe Günü Lügatte “tanıma” manasına gelir.  Müslümanlığın beş şartından birisi de hali vakti yerinde olan zenginlerin hacca gitmesidir. Haccın şartlarından biri ise; Arefe günü Arafat’ın Vadiy-i Urene denilen yerinden başka herhangi bir yerinde, öğle ve ikindi namazlarından sonra vakfeye durmaktır. Arefe gününün de dinimizde büyük bir önemi var. Hz. Muhammed bugün için "En hayırlı, kabulü şayan olan dua, Arefe Günü yapılan duadır" şeklinde bir hadis söylemiştir.... 
 
AREFE GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI!
Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Arefe gününüz kutlu olsun.
 
Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.
 
Arefe gününüzü kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice güzel günlere erişmenizi Allah'tan niyaz ederiz.
 
Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde son orucunuz kabul, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, arefe gününüz kutlu olsun.
 
En güzel bayramlara hep birlikte sağlıkla ve huzurla erişebilmek duasıyla.. Arefe gününüz mübarek olsun.
  
Günaydın dostlukların birleştiği, kardeşliğin hiç bitmediği, nice güzel bayramları muştulayan Arefe gününüz mübarek olsun.
 
Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir bayram yaşamanız dileklerimle. Arefe gününüzü ve şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.