9 Temmuz 2025 Çarşamba / 14 Muharrem 1447

Arkadaşım Hoşgeldin Ümit Karan'la Eğlendirdi

Arkadaşım Hoşgeldin Bitiyor mu? dedikoduları devam ederken Tolga çevik ve arkadaşları güldürmeye devam ediyor. Tolga Çevik, Ezgi Mola, Sarp ve Özer Atik'e bu hafta eşlik eden isim ise ünlü ve eski başarılı futbolcu Ümit Karan oldu!

9 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arkadaşım Hoşgeldin Ümit Karan'la Eğlendirdi
Arkadaşım Hoşgeldin'de kahkaha tufanı devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan program dün akşam yine ekranlara geldi. Medya da son günlerde programın Aralık ayı sonunda biteceği ve sözleşmesinin yenilenmeyerek yayın hayatına son vereceği iddiaları yer alıyor.
 
Hal böyle iken Tolga Çevik ise izleyenlerini güldürmeyi başardı. Dün akşam oynadığı skeçlerde ise oyuncular hapishaneden kaçan bir suçluyu ve hazerfan çelebiyi oynadılar
 
Dün Akşam Neler Yaşandı ?
 
Tolga Çevik, Ezgi Mola, Yönetmen ve Minik’in bu haftaki konuğu eski milli futbolcu Ümit Karan. Arkadaşım Hoşgeldin'i izlemeye gelen konuklar arasında ise, Beşiktaş’ın sevilen futbolcusu Olcay Şahan ve ailesi de vardı!
 
Programın başında Arkadaşım hapishaneye düşer. Derdi büyüktür çünkü, hapishaneye düşmesinin üzüntüsü bir yana, bir de dışarıda özlemini çektiği bir nişanlısı vardır. Ve nişanlısı onu bekleyemeyeceğini söylemiştir. Arkadaşım’ın sevdiği kızın kalbini çalan yakışıklı ise Ümit Karan’dır.  Hal böyle olunca Arkadaşım’ın önünde hiç bir demir parmaklık duramaz.
 
İkinci bölümde ise,  Arkadaşım Osmanlı’da mucittir. Onca kız içinden gidip Padişahın kızına aşık olmuştur. Kızı istemeye gider fakat, Arkadaşım umduğunu değil bulduğunu alınca eğlence zirve yapar.

ÖNERİLEN VİDEO

Kepçenin temas ettiği binanın çökme anı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...