16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

ATA AÖF vize sonuçları açıklandı!

ATA AÖF vize sonuçları az önce Atatürk Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden erişime açıldı.

13 Aralık 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
ATA AÖF vize sonuçları açıklandı!

ATA AÖF vize sonuçları az önce Atatürk Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden erişime açıldı. Aralık ayının başında girdikleri sınavın sonuçlarını merak eden binlerce kişi, TC Kimlik Numarası ve şifre ile sonuçları kolayca öğrenebilecek.

ATA AÖF ara sınav sonuçları, Atatürk Üniversitesi'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Türkiye genelinde onlarca merkezde gerçekleştirilen ATA AÖF sınavlarına katılan binlerce kişi, ATA AÖF sınav sonuçlarını kurumun resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecek. İşte, sınavın ardından merak edilen bazı detaylar

 

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

ATA AÖF PUAN HESAPLAMA - DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

Tüm sınavların soru ve cevap anahtarları Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) üzerinden ilan edilip web sayfasından duyurulmaktadır. Daha sonra sistemden kaldırılmaktadır. ATA AÖF soruları cevapları geçtiğimiz hafta açıklandı. 

İTİRAZ NEREDEN VE NE ZAMAN YAPILIR?

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrenciler Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) sol menüde yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 18 Aralık 2018 17:00'a kadar bize iletebilecek. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.