5 Temmuz 2025 Cumartesi / 10 Muharrem 1447

Avcılar'da silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Avcılar'da bir apartmanda, kendisini gürültü yapmakla suçlayan komşularına ateş açan şahıs 2 kişiyi öldürdü, bir kişiyi ağır yaraladı.

CİHAN30 Aralık 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Avcılar'da silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı
Olay, Denizköşkler Mahallesi Levent Sokak'ta meydana geldi. Mahalle sakinleri tarafından akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Ercan Terci, evinde gürültü yapınca apartman sakinleri durumdan rahatsız oldu. Komşuları Kadir Karaca, Suadet Doğan ve oğlu Anıl Doğan, yalnız yaşayan Ercan Terci'ye gürültü sebebiyle tepki gösterdi. Evindeki silahıyla ateş açan Ercan Terci, Suadet ile oğlu Anıl Doğan'ı öldürdü, Kadir Karaca'yı ise ağır yaraladı.

Apartmandaki vatandaşların ihbarı ile kısa sürede olay yerine gelen özel harekat polisleri, zanlı Ercan Terci’yi yakalayarak gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan Kadir Karaca’nın durumunun ağır olduğu belirtildi. Komşuları, Ercan Terci’nin sürekli yüksek sesle müzik dinlediğini ve çevredekileri rahatsız ettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÖNERİLEN VİDEO

Bursa'da deprem anı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...