2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Bakan Yerlikaya Mersin'deki feci kazanın görüntülerini paylaştı: Bütün sürücülerimize sesleniyorum

Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kaza anının görüntüleri paylaşan İçişleri Bakanı Yerlikaya sürücülere 'trafik kurallarına uyun' çağrısında bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mersin'de meydana gelen otobüs kazasında yaralıların 15 ambulans ile hastaneye sevk edildiğini belirtti.

AA16 Ocak 2024 Salı 08:14 - Güncelleme:
Bakan Yerlikaya Mersin'deki feci kazanın görüntülerini paylaştı: Bütün sürücülerimize sesleniyorum

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı hız ve dikkatsizliğin büyük acılara neden olabildiğini belirterek, sürücülere trafik kurallarına uymaları çağrısında bulundu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün saat 01.15 sıralarında Mersin-Antalya D-400 kara yolu Aydıncık ilçesi çıkışında şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 30 kişinin de yaralandığını hatırlattı.

Mersin'de katliam gibi kaza: 9 kişi hayatını kaybetti

Kazanın güvenlik kamerası görüntülerini paylaşarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Yerlikaya, "Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım." ifadesini kullandı.

BAKAN KOCA: YARALILAR 15 ADET AMBULANS VE 45 PERSONEL İLE HASTANELERE NAKLEDİLMİŞTİR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mersin'de meydana gelen otobüs kazasında yaralıların 15 ambulans ile hastaneye sevk edildiğini belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mersin'de meydana gelen otobüs kazasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gece 01.19'da Mersin Aydıncık ilçesi Sarıyer Tüneli girişinde meydana gelen otobüs kazasında 9 kişi hayatını kaybetmiş, 14'ü ağır 30 kişi yaralanmıştır. Yaralılar olay yerine görevlendirilen 15 adet ambulans ve 45 personel ile hastanelere nakledilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için gereken her şey yapılmaktadır" ifadelerine yer verdi.