25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Barkın Bayoğlu kaza olayı nedir? Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu kimdir?

Barkın Bayoğlu kaza olayı nedir? Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu kimdir? sorularının yanıtları herkes tarafından merak ediliyor. Altın Elbiseli Adam lakaplı Barkın Bayoğlu bugün ölüm yıldönümünde unutulmadı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybeden ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı Barkın Bayoğlu hakkında internet araştırmaları yoğunlaştı. Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun hayatı hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

26 Temmuz 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
 Barkın Bayoğlu kaza olayı nedir? Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu kimdir?
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu bugün ölüm yıldönümünde unutulmadı. Bugün internet kullanıcıları Barkın Bayoğlu kazası ne zaman oldu? Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu kimdir, kaç yaşında öldü? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladılar. Barkın Bayoğlu, 2017 yılında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa Çıkışı Beşiktaş sapağında gece yarısı meydana gelen kazada hayatını kaybetti.  Bu sene Altın Elbiseli Adam lakaplı Barkın Bayoğlu 2.ölüm yıldönümünde anılıyor. Barkın Bayoğlu kazası hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 
 
BARKIN BAYOĞLU KAZASI NE ZAMAN OLDU?
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu, 2017 yılında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa Çıkışı Beşiktaş sapağında gece yarısı meydana gelen kazada hayatını kaybetti. 
 

 
ALTIN ELBİSELİ ADAM BARKIN BAYOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?
Barkın Bayoğlu, 1975'de İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul eğitimine İstanbul'da başlayan Bayoğlu, ailesinin İngiltere'ye göç etmesi nedeniyle eğitimini orada sürdürdü.
 
26 senedir motor kullanan Bayoğlu, yaptığı test sürüşlerini internette yayınlanmaya başlayıp kısa sürede motosiklet tutkunlarının fark etmesiyle takibe aldığı bir isim oldu.
 
Barkın Bayoğlu 25 Temmuz 2017 tarihinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.
 
 

 
ALTIN ELBİSELİ ADAM LAKABI NASIL ÇIKTI?
 
Barkın Bayoğlu, Kazakistan'da çalışırken bir müzede gördüğü M.Ö. 5. yüzyılda ölen bir prensin, altından elbisesi ve kırmızı bir kaftanı ile birlikte gömüldüğünü ve üzerindeki yazıların Türkçe olmasından etkilenir. Türkiye'ye döndüğü zaman bir video çekiminde giydiği tulumun altın rengi olması ile Altın Elbiseli Adam fikri ortaya çıktı.
 
Barkın Bayoğlu ve yönetmen iki arkadaşı ile birlikte çektikleri motorsiklet videoları ilgi görmeye başlayınca ilk önce Showmax'te Piston adlı bir program yaptılar. 10 bölüm süren program sonrasında Barkın Bayoğlu, arkadaşlarının ısrarı üzerine Skytürk'te Altın Elbiseli Adam olarak programa başladılar. Daha sonra ise 2012 yılı başlarında Okan Bayülgen ile 18 TV kanalı işine girdi. Bir çok dergide motosiklet üzerine yazıları büyük ilgi ile karşılanmıştı.
 
Barkın Bayoğlu'nun motorsiklet videolarını, incelemelerini ve programlarını takip eden hatırı sayılır bir takipçisi, hayranı vardı.