31 Ekim 2025 Cuma / 8 RebiülAhir 1447

Başvurular 10 Kasım'da başlıyor... Bakanlıktan dolandırıcılık uyarısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yüzyılın Konut Projesi için vatandaşlara 'resmi başvuru kanalları dışındaki mesajlara ve internet sitelerine itibar edilmemesi' uyarısında bulundu.

AA31 Ekim 2025 Cuma 14:06 - Güncelleme:
Başvurular 10 Kasım'da başlıyor... Bakanlıktan dolandırıcılık uyarısı

Bakanlığın NSosyal hesabından "önemli duyuru" başlığıyla yapılan açıklamada, 500 Bin Sosyal Konut Projesi başvurularının 10 Kasım'da başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Başvuru kanallarımız sadece Ziraat Bankası, Halk Bankası, Emlak Katılım Bankası şubeleri ve e-Devlet olacaktır. Proje ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara ALO 181 telefon hattımız, http://toki.gov.tr ve http://evsahibiturkiye.gov.tr adresli internet sitelerimiz üzerinden cevap alabilirsiniz. Lütfen resmi başvuru kanallarımız dışındaki mesajlara ve internet sitelerine itibar etmeyiniz."

  • yüzyılın konut projesi
  • başvuru
  • dolandırıcılık
  • uyarı

ÖNERİLEN VİDEO

Kamyon tramvay hattına çarptı: O anlar güvenlik kamerasında

Kapat
Video yükleniyor...