2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Bayburt'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimini kim kazandı? Bayburt Cumhurbaşkanı seçim sonuçları 2023

2023 Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi. Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde oy veren vatandaşların gözü kulağı 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarına çevrildi. Peki Bayburt'ta hangi Cumhurbaşkanı adayı ne kadar oy aldı? Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranları nasıl? İşte 2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2023 Bayburt seçim sonuçları

27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:02 - Güncelleme:
Bayburt'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimini kim kazandı? Bayburt Cumhurbaşkanı seçim sonuçları 2023

Bayburt seçim sonuçları, 2023 Cumhurbaşkanı Seçimlerinin ikinci turunu takip eden vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 14 Mayıs'ta yapılan ilk turunda adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, 28 Mayıs'ta tekrar sandık başına gitti. Peki ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde Bayburt'ta hangi aday kazandı? İşte Bayburt Cumhurbaşkanı seçim sonuçları

BAYBURT CUMHURBAŞKANI SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye, 28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gidiyor. 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı için yarıştı.

İkinci tura güncellenmiş kütüklerle gidilecek, seçmen kaydı ile ilgili adres değişikliği yapılamayacak, Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci oylamasında da aynı sandık alanlarında oy kullanılacak.

Tüm illerde oy kullanma işleminin bitmesinin ardından sandıklar açılmaya başlandı.

Son dakika: YSK, saat 18.15 itibariyle seçim yasaklarının kaldırıldığını açıkladı.

BAYBURT CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Bayburt seçim sonuçları 2023, Seçim yasaklarının kaldırılmasıyla birlikte açıklanmaya başlandı. Bayburt seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları Star.com.tr'de 2023 seçim sayfasında anlık olarak yayınlanacak.