27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Bedelli askerlik 4.celp dönemi ne zaman?

Yürürlüğe girmesinin ardından hayata geçirilmesiyle birlikte asker adayları tarafından rağbet gören Bedelli Askerlik 4.celp dönemi yerlerinin hangi tarihte belli olacağı araştırılıyor.

18 Ekim 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Bedelli askerlik 4.celp dönemi ne zaman?

Hayata geçirilen sistemden yararlanmak arzusu içerisinde olan ve ilgili başvuru işlemlerini yerine getiren asker adaylarının yoğun bir şekilde araştırmaya aldığı Bedelli Askerlik 4. Celp Dönemi, 3 Kasım tarihi itibariyle gerçekleştirilecek planlamanın akabinde vatandaşların erişimine sunulacak. Bedelli Askerlik celp dönemlerinin duyurulmasıyla birlikte tüm ayrıntılar, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Asker Alma sekmesi ve E-Devlet aracılığıyla ulaşılabilecek.

Konuya ilişkin şu an için resmi bir açıklama yapılmamasına karşın Bedelli askerlik 4. celp döneminin e-Devlet aracılığıyla 24 Ekim 2018 tarihi itibariyle yapılması tahmin ediliyor. Bedelli Askerlik 4. Celp döneminde eğitimini tamamlayacak asker adaylarının 24 Kasım tarihinde birliklerine teslim olarak, 14 Aralık tarihinde de birliklerinden terhis olmaları bekleniyor.