25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı?

Bedelli askerlikte 4. celp dönemi ne zaman açıklanır? 2018 Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı?

11 Kasım 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, bedelli askerlikle ilgili son müracaat tarihi olan 3 Kasım 2018 itibariyle 633 bin 844 kişi başvurusunu tamamladı bilgisine yer verildi. Başvuru sayısıyla ilgili değerlendirmede bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 4. celp dönemi tarihiyle ilgili de açıklama yaptı.

Bedelli askerlik başvuru sayısı açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, bedelli askerlikle ilgili son müracaat tarihi olan 3 Kasım 2018 itibariyle 633 bin 844 kişi başvurusunu tamamladı bilgisine de yer verildi.

E-DEVLET SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bedelli asker başvurularının üzerinden günler geçmesi nedeniyle 4. celp döneminde silah altına alınacak yükümlülerin bilgileri için araştırmalar hız kazandı. Binlerce asker adayının merakla beklediği 4. celp dönemi bilgileri Milli Savunma Bakanlığı’nın e-Devlet kapısında yer alan ASAL sonuç sayfası üzerinden öğrenilebilecek. Milli Savunma Bakanlığınca belirlenen celp dönemleri Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu ve ulusal yayın yapan radyo ve televizyon kanalları ile "www.asal.msb.gov.tr" adresinden duyurulacak. Yapılacak duyuru Askerlik Kanunu'nun 25 ve 45'inci maddeleri gereği yükümlülere tebliğ mahiyetinde olacak.