6 Temmuz 2025 Pazar / 11 Muharrem 1447

Belediye otobüsünde 'selfie' dayağı

Ankara'da belediye otobüsünde yanında oturan kadının fotoğrafını 'selfie' yapmak için çeken kişi, durumu fark eden ayaktaki koca tarafından bastonla darbedildi.

9 Mayıs 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Belediye otobüsünde 'selfie' dayağı

Ankara-Çubuk arasında çalışan özel halk otobüsünde seyahat eden N.D. (26) isimli kadının yanında oturan G.A. (27) elinde telefonla haberi olmadan kadına yaklaşarak "selfie" yapmak için fotoğraf çekti. Otobüste eşinin oturduğu koltuğun yanında ayakta seyahat eden kadının eşi Z.D'nin (28) ise durumu fark etmesi üzerine kavga çıktı. Z.D. kavgada, otobüsteki yolculardan birisinin bastonunu da kullanarak G.A'yı darbetti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan G.A. Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, N.D. ve Z.D. ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan karı koca, daha sonra serbest bırakıldı.

Her iki tarafın da birbirinden davacı olduğu olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

ÖNERİLEN VİDEO

Kepçenin temas ettiği binanın çökme anı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...