24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Beşiktaş'ta oteldeki sır ölüm: Eşi tutuklandı

Beşiktaş'ta bir otelin çatısından atlayarak hayatını kaybeden Ebru Cizdam'ın (41) olay sırasında aynı odada bulunan eşi Özgür Aydoğan A. (42) tutuklandı

DHA4 Mart 2022 Cuma 09:41 - Güncelleme:
Beşiktaş'ta oteldeki sır ölüm: Eşi tutuklandı

Beşiktaş, Yıldız mahallesinde bulunan bir otelde önceki gün meydana gelen olayda Gıda ve İnşaat firması sahibi olduğu öğrenilen Ebru Cizdam, otelin çatısından aşağı düşerek hayatını kaybetti. Olaydan sonra başlatılan soruşturmada Ebru Cizdam'la olay anında aynı odada olan 26 yıllık eşi Özgür Aydoğan gözaltına alındı.

"ONU İNDİRMEYE ÇALIŞIRKEN AŞAĞI DÜŞTÜ"

Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri yapılan Özgür Aydoğan, eşiyle birlikte Almanya'da yaşadıkları ve iki çocukları bulunduğunu söyledi. Özgür Aydoğan'ın 25 Şubat 2022 tarihinde ticaret ve turizm amaçlı Türkiye'ye geldiklerini olaydan bir gün önce olayın meydana geldiği otele yerleştiklerini söylediği belirtildi. Olay gecesi Otele yakın bir barda alkol aldıklarını söyleyen Özgür Aydoğan, eşinin alkolün etkisiyle barda olay çıkardığını bu nedenle saat 01.00 sıralarında otele geri döndüklerini anlattı. Odalarına çıktıklarında eşinin biraz hava alacağını söyleyerek terasa çıktığını anlatan Özgür Aydoğan, "Onu merak ettim. Terasa baktığımda göremedim. Daha sonra onun çatıya çıktığını fark ettim. Onu indirmeye çalıştım. Ancak başarılı olamadım. Aşağı düştü" dediği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan Özgür Aydoğan adliyeye sevk edildi. Özgür Aydoğan tutuklandı.