26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 30-31 Mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

30-31 Mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Her hafta sonu ve tatillerde uygulanan sokağa çıkma yasağının 30-31 mayıs hafta sonu uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor. Ramazan Bayramı'nda hafta sonu ile birleştirilen 81 ilde 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulandı. Koronavirüs tehlikesi henüz devam ederken normalleşme sürecine girdiğimiz süreçte bu hafta sonu 30-31 Mayıs 2020 sokağa çıkma yasağı var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram sonrası normal hayata geçiş olacağını açıklamıştı. Buna göre 30-31 mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

29 Mayıs 2020 Cuma 09:45 - Güncelleme:
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 30-31 Mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

30-31 mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı merak ediliyor. Ramazan Bayramı tarihlerine denk gelmesinden dolayı 4 gün sokağa çıkma yasağından dolayı vatandaşlar bu bayramı evlerinde geçirdiler. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine kısıtlama ile ilgili genelge gönderildi. Vatandaşlar önümüzdeki hafta sonu için 30-31 Mayıs sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 30-31 mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

30-31 mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağına ilişkin araştırmalar sürerken Ramazan Bayramı sonrası yapılan ilk kanbine toplantısı sonrası Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmadığı kesinleşti. Vatandaşlar internet ortamında Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 30-31 mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce yaptığı açıklamada hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Ramazan ayı boyunca da tedbirlere en üst düzeyde riayeti sağlayarak, inşallah, bayram sonrası ülkemizin normal hayata geçişini hedefliyoruz." demişti.

SON DAKİKA... HAFTA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ YAYIMLANDI (TIKLAYINIZ)

Bayram sonrasında koronavirüs vaka durumundaki iyileşmenin sürmesiyle birlikte sokağa çıkma yasağı 1 Haziran'da bitiyor..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nisan ayında gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası koronavirüs salgını ve hafta sonu sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.