18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Murat Çiçek'ten CHP'li Saral'a sert tepki: Bakalım Oflu ne yapar

CHP ve İP’in Of Belediye Başkanı Hilmi Saral, Halk TV’de yaptığı skandal açıklamalarında, CHP’li milletvekillerinin terör örgütü PKK mensuplarının cenazelerine katılmasını normalleştirmeye çalışarak, “Efendim CHP milletvekili, bilmem ne PKK’lının cenazesine gitmiş. O insani bir durumdur.” diye konuştu. Kendisine canlı yayında tepki gösteren 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, “Bunları Halk TV’de söylemek kolay. Of’taki bir şehit yakınına de ki, ‘Ben terörist cenazesine giderim kardeşim, ne var bunda? İnsani bir durumdur’ de, bakalım Oflu ne yapar.” sözlerini kullandı.

TM Dijital Haber Merkezi26 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Murat Çiçek'ten CHP'li Saral'a sert tepki: Bakalım Oflu ne yapar
CHP ve İP’in Of Belediye Başkan Adayı Hilmi Saral, PKK’lı teröristlerin cenazeleriyle ilgili olarak, “Efendim CHP milletvekili, bilmem ne PKK’lının cenazesine gitmiş. O insani bir durumdur. Komşunuz öldüğü zaman herkesin cenazesine gidersiniz.” sözlerini kullandı.
 
Milletvekillerinin terör örgütü PKK mensuplarının cenazelerine katılmasını normalleştiren Saral’a tepki gösteren 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Hikmet Genç ile hazırlayıp sundukları Günün Manşeti programında konuyu masaya yatırdı.
 
Hilmi Saral’a Halk TV ekranlarından sarf ettiği sözleri Of’taki bir şehit ailesine anlatması çağrısında bulunan Murat Çiçek, “Bunu sen Trabzon Of’ta şehit ailesinin bir tanesinin evine git de onlara anlat bakalım. Bakın ben size taziyeye geliyorum ama o teröristin cenazesine de gitmem lazım diye söyle bakalım bir Oflu’ya. Bunları Halk TV’de söylemek kolay. Of’taki bir şehit yakınına de ki, ‘Ben terörist cenazesine giderim kardeşim, ne var bunda? İnsani bir durumdur’ de, bakalım Oflu ne yapar.” diye konuştu.
 
CHP yönetimi içerisindeki terör sevdasının Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başlayarak aşağı doğru indiğini anlatan Çiçek, “Bunların teröristlere ve terör sevicilere yaklaşımları böyle. Kılıçdaroğlu’ndan başlıyor, silme aşağıya kadar böyle. Şöyle bir şey oluyor heralde; yani CHP rozeti taktıkları anda birden PKK sevici hale geliyorlar.” sözlerini kullandı.