20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

CHP'nin polisi şehit eden terörist için özgürlük istediği ortaya çıktı

CHP'nin Mersin'de polisimizi şehit eden terörist Dilşah Ercan için özgürlük istediği ortaya çıktı. CHP'nin teröristi 'Tutuklu gazeteciler' arasında gösterdiği belirlendi. CHP'nin hazırladığı rapora tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, 'Bilinmelidir ki Türkiye'de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır' dedi.

27 Eylül 2022 Salı 10:28 - Güncelleme:
CHP'nin polisi şehit eden terörist için özgürlük istediği ortaya çıktı

24 Ankara Haber Müdürü Ümit Çetin, Mersin'deki polisevine yönelik terör saldırısında polisimizi şehit eden terörist Dilşah Ercan'ın CHP'li Nurettin Demir, Veli Ağbaba ve Özgür Özel'in hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler" raporunda yer aldığını ortaya koydu.

CHP'nin "Tutuklu Gazeteciler" raporuna ilişkin kapağı gösteren Çetin, raporun CHP internet sitesinde yer aldığını belirtti.

Raporun içerinde yer alan "Tutuklu gazeteciler tablosu"nu gösteren Çetin, terörist Dilşah Ercan'ın 10. sırada görüldüğünü söyledi. PKK terör örgütünün basın organı olan ve kapatılan Azadiya Welat gazetesinde çalışmış gibi gösterildiği de belirtti.

CHP'nin polisi şehit eden terörist için özgürlük istediği ortaya çıktı! Özel'den akla ziyan savunma

Terörist Ercan'ın mektubunun CHP'nin raporunda da yer aldığına işaret edildi. Terörist mektupta gazetecilik yaptığı için tutuklandığını iddia ediyor.

Çetin, "Bu kişinin bir gazeteci olduğu, gazetecilerin özgürlüğü için çalıştığına atıfta bulunan bir takım cümleler var. Ve mektubunu yayımlıyorlar ve orada diyor ki sırt çantası da suç sayılmış diyor. Biz o saldırı görüntülerini yayımladığımızda görüyoruz sırtında sırt çantası var. Sırtında uzun namlulu silah, tabanca, patlayıcı var. Bu kişi bunlarla polisi şehit etti. Ama CHP özgürlükler raporunda güya bunların gazeteci olduğu için suçlandığını, özgürlüklerinin elinden alındığını bir takım raporlar yayımlıyor" dedi.

Polisevine terör saldırısı... Bakan Soylu bölgede: Bir polis şehit oldu

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DAĞ'DAN CHP'NİN HAZIRLADIĞI RAPORA TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP tarafından hazırlanan ' Tutuklu ve Hükümlü Gazeteciler ' Raporuna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Dağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"CHP'nin hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler Raporunda" polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş.

Terör örgütleriyle kol kola olmayı normalleştiren Kılıçdaroğlu ve CHP'si bu olay için de "Bir gazeteci öldürüldü" derse şaşırmayacağız.

Bilinmelidir ki Türkiye'de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır.

"Gazeteciler tutuklanıyor" propagandasının ve onları fonlayanların derdinin gazetecilik değil Türkiye düşmanlığı olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu."

EKŞİ SÖZLÜK'TE AKLAMA OPERASYONU!

Terörist Dilşah Ercan'ın 2011 yılında tutuklandığında Ekşi Sözlük'te bir yazarın yaptığı manipülasyonun, Ercan'ı "gazeteci" kılıfı altında aklama operasyonunun sadece CHP ile sınırlı olmadığını ortaya koydu.

  • stajyer maaşı 2020
  • terörist
  • rapor
  • tutuklu gazeteciler
  • Dilşah Ercan