20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İKM alımı mülakat sonuçları açıklandı mı?

Adalet Komisyonlarında mülakatları yapılan CTE infaz ve koruma memuru İKM alımı mülakat sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

17 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İKM alımı mülakat sonuçları açıklandı mı?

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğü için 2018 yılının ilk personel alımı planlamasında 7 bin 467 kontenjan verilmişti. İKM alımı için de 6 bin 681 kadro ayrıldı.66 bin 810 aday İKM alımı sözlü sınav sonuçlarını bekliyor!İKM alımı mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından Adalet Bakanlığı ve CTE ye 15 bin personel alımı için duyuru sürecine girilecek. KPSS önlisans sınav sürecinin tamamlanmasının ardından Adalet ve CTE 15 bin personel alımı ilanı da yayımlanacaktır.Bakan Abdülhamit Gül’ün açıklamasına göre ilanların yayımlanması gerekmekteydi. Fakat 1 aydan fazla süre geçtiği ve KPSS ortaöğretim ile önlisans sürecinin tamamlanmasına kaldığı için Aralık sonu gibi alımlara dair duyuru ve ilanlar yayımlanacaktır.


İKM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sözlü sınavın geçtiğimiz günlerde sona ermesinin ardından adliyelerden gelecek olan sonuçlara kilitlenen adaylar, İnfaz Koruma Memuru (İKM) sonuçlarını sorguluyor. Sınav sonuçlarının yayımlanacağı tarih hakkında henüz bir bilgi vermeyen Adalet Bakanlığı'nın, ilerleyen günlerde sonuçlar hakkında duyuru yapması bekleniyor.