15 Şubat 2025 Cumartesi / 17 Saban 1446

Denizli'yi sel vurdu: Ev ve araçlar sular altında kaldı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde şiddetli yağışın ardından yaşanan sel felaketinde ev ve araçlar sular altında kaldı, ahırlarda mahsur kalan hayvanlar telef oldu.

IHA31 Mayıs 2023 Çarşamba 22:21 - Güncelleme:
Denizli'yi sel vurdu: Ev ve araçlar sular altında kaldı
Denizli'de öğleden sonra aniden bastıran şiddetli yağış, il merkezinin yanı sıra ilçelerde de sel baskınlarına neden oldu.

Dolu ve sel baskınlarının büyük yıkıma neden olduğu merkezlerin başında Pamukkale ilçesine bağlı kırsal Akköy Mahallesi geldi. Şiddetli yağışın ardından mahallenin ortasından geçen dere yatağı taştı. Sel baskınları nedeniyle dere kenarında bulunan ev ve araçlar sular altında kalırken, ahırlarda mahsur kalan çok sayıda hayvan telef oldu. Sel nedeniyle mağdur olan vatandaşların yardımına koşan ekipler, bölgede oluşan yaraların sarılması için çalışmalara başladı.