19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca kimdir? Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca kaç yaşında ve nereli?

Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarının isimleri yarışmayı izleyenler tarafından merak ediliyor. Tarzlarını konuşturmaya gelen 42 beden ve üzeri 7 stil tutkunu yarışmacı, Doya Doya Moda'da kazanan isim olmak için mücadele veriyor. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'da heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca kimdir? Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca kaç yaşında, kaç kilo ve nereli? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Tarzı ve kıyafetiyle dikkat çeken yarışmacı Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.

13 Temmuz 2020 Pazartesi 17:38 - Güncelleme:
Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca kimdir? Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca kaç yaşında ve nereli?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Doya Doya Moda'nın 2. sezon yarışmacılarından Rabia Beyza Ağca hakkında detaylı aramalar başladı. Yeni sezonda farklı yarışmacıların olacağı Doya Doya Moda'da Rabia Beyza Ağca ismi ön plana çıktı. Doya Doya Moda 2. sezon yeni yarışmacılarının isimleri, yaşları ve nereli oldukları belli oldu. Doya Doya Moda yarışması geçtiğimiz hafta sezon finali yaptı. Geçen sezon izleyenleri tarafından merak edilen ve araştırılan Doya Doya Moda'nın yeni sezon yarışmacılarının isimleri belli oldu. 2. sezonla hafta içi yeniden TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından Rabia Beyza Ağca kimdir? Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca kaç yaşında, nereli? Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca'nın yaşı, kilosu ve nereli olduğu hakkında tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. Doya Doya Moda yarışmasına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda yeni sezon 13 Temmuz'da öğlen saat 12.30'da Tv8 ekranlarında yayınlanmya başladı. Birinci sezonda yarışmacıların hayatları ve kim oldukları da oldukça merak edilmişti. Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından Rabia Beyza Ağca kimdir? Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca kaç yaşında, nereli? soruları yarışmayı izleyenler tarafından merak ediliyor. Doya Doya Moda yeni yarışmacıları şimdiden merak uyandırdı. İşte Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından Rabia Beyza Ağca ve haklarında bilinmesi gerekenler.

DOYA DOYA MODA RABİA BEYZA AĞCA KİMDİR?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Doya Doya Moda'nın 2. sezon yarışmacılarından Rabia Beyza Ağca hakkında detaylı aramalar başladı. Yeni sezonda farklı yarışmacıların olacağı Doya Doya Moda'da Rabia Beyza Ağca ismi ön plana çıktı.

Doya Doya Moda Rabia Beyza Ağca 21 yaşında. Hatay doğumlu olan Rabia Beyza Ağca öğrenci ve okulunu dondurmuş durumda. 1.68 boyunda olan Beyza Ağca 75 kilo ve 42 beden giyiyor.

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olarak karşımıza çıkıyor.

DOYA DOYA MODA FORMATI NEDİR?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele vereceği Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri ise Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez.

Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak.

“Doya Doya Moda “hafta içi her gün TV8’de yayınlanıyor.