26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Doya Doya Moda formatı ne? Doya Doya Moda yarışmacıları kimler?

TV8 ekranlarında başlayan Doya Doya Moda yarışmasına ilgi büyük. Sevilen yarışma programı 'Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olarak karşımıza çıkıyor. Tüm takipçiler Doya Doya Moda yarışmacıları kimler? Doya Doya Moda kim elendi? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele vereceği Doya Doya Moda'da heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam ediyor.

3 Aralık 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Doya Doya Moda formatı ne? Doya Doya Moda yarışmacıları kimler?
Doya Doya Moda yarışmacıları kimler? Doya Doya Moda kim elendi? gibi soruların yanıtları tüm Doya Doya Moda takipçileri tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan 'Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olarak karşımıza çıkıyor. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade etmek için mücadele verdiği yarışmada heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Ekranların yeni yarışması Doya Doya Moda hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar.. 
 
DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ? 
Doya Doya Moda'da ilk eleme heyecanı yaşandı. Doya Doya Moda yarışmasının ilk haftasında elenen isim Yaprak Sultan oldu.
 

 
DOYA DOYA MODA FORMATI NE?
Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele vereceği Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri ise Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacak.
 
Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak. 
 
DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI KİMLER? 
 
Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir?
Aslen Konyalı olan Emel Başkan, 30 yaşında ve evli. 85 kilo ve 46 beden olan Emel Başkan, doğuştan stil sahibi olduğunu belirterek rakiplerine hiç şans tanımadı.
 
Doya Doya Moda Yaprak Sultan Uzanmaz kimdir?
33 yaşındaki Yaprak Sultan Uzanmaz, gurbetçi bir ailenin moda aşığı kızı. Fuar organizasyonları yapan Sultan Uzanmaz, 44 beden giyiyor ve Türkiye'nin en tarz kadını benim diyor.
 
Doya Doya Moda Miraç Tortullu kimdir?
35 yaşındaki Miraç Tortullu aslen Giresunlu. Evli ve ev hanımı olan Miraç Tortullu 105 kilo 48 beden giyiyor. Moda için doğdum moda için yaşarım diyen Miraç Tortullu bir hayli iddialı..
 

 
Doya Doya Moda Su Baher kimdir?
21 yaşındaki Su Baher aslen İranlı ve öğrenci. 1 senedir Türkiye'de yaşayan Su Baher 42 beden ve 68 kilo ağırlığında. Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyen Su Baher, Doya Doya Moda'nın dikkat çeken isimlerinden.
 
Doya Doya Moda Ferda Nur Başaran kimdir?
23 yaşındaki Ferda Nur Başaran, büyük beden modellik yapıyor. Eğlenceli bir o kadar da dişli. 94 kilo olan Ferda Nur, 46 beden giyiyor.
 
Doya Doya Moda Beyza Yılmaz kimdir?
Haber spikeri olan Beyza Yılmaz 35 yaşında. 96 kilo olan Beyza Yılmaz 46 beden diyiyor.
 
Doya Doya Moda Sündüz Durmaz kimdir?
28 yaşındaki Sündüz Durmaz aslen Cezayirli. Evli ve 2 çocuk annesi olan Sündüz Durmaz, eski bir model. 44 bedende olan yarışmacı 84 kilo.