26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölümde neler oldu? EDHO 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EDHO 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölümde neler oldu? gibi soruların yanıtları tüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz takipçileri tarafından merak ediliyor. Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. yeni bölüm fragmanında İlyas dayak yiyor. Hızır 'Sen bana vatanını sat dedin ben satmadım.' diyor. Yeni bölümde neler olacak? EDHO, yeni bölümleri ile her Salı ATV'de yayınlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde yaşananlar hakkında tüm merak edilenlere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler..

9 Ekim 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölümde neler oldu?  EDHO 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Tüm EDHO  takipçileri EDHO 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölümde neler oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bugün yayınlanacak olan yeni bölümünde;  Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkındadır. Bunun üzerine düzenlenen toplantıda, masanın yeni üyesi olarak takdim edilen Behram'ın sadakati teste tabi tutulacaktır. Birlikte yol alıp alamayacaklarından emin olmak isteyen Hızır, Behram'a, daha önce birlikte çalıştığı örgütlerle savaşması emrini verir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölüm hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar.. 
 
EDHO 143. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 
EDHO 143. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. EDHO 143. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisine eklenecektir. 
 

 
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 142. BÖLÜMDE NELER OLDU? 
Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkındadır. Bunun üzerine düzenlenen toplantıda, masanın yeni üyesi olarak takdim edilen Behram'ın sadakati teste tabi tutulacaktır. Birlikte yol alıp alamayacaklarından emin olmak isteyen Hızır, Behram'a, daha önce birlikte çalıştığı örgütlerle savaşması emrini verir. Feyyaz'ın gözünü korkutacak olan bu sınavın sonucu, tüm masa üyelerinin hayatını etkileyecektir. 
 
Haşmet, centilmence savaşmayarak, ailenin kadınlarına dokunma cüreti gösteren Meftunlarla ilgili öğrendiklerini Hızır'dan saklayamaz. Hızır ise öğrendiği bu gerçek karşısında sessizliğini korusa da, emri uygulayan Bülent Meftun'un cezası tabii ki kesilecektir. Böylece Çakırbeyliler ve Meftunlar arasında geçen sessiz savaşta durumlar bir süreliğine eşitlenir. Hızır dört bir taraftan saldırmaya çalışan düşmanlarının arkasına aldıkları Altan'la da karşı karşıya gelir. Ünal Kaplan'ın öldüğünü öğrendiği bu karşılaşmada, vatanını, milletini satan bir hain olmak yerine, bir haininin namlusunun ucunda korkusuzca can verebileceğini bir kere daha kanıtlayacaktır.
 

 
EDHO 141. SON BÖLÜM
Bunca bela arasında, üretilen yeni silahın ticaretini yapmaya çalışan Hızır’ın karşısına büyük bir engel çıkar. Ağabeyinin ölüm emrini vererek edindiği düşmanı Behram, arkasındaki güçler sayesinde silahın satışına mani olacaktır. Etrafını kendi adamlarıyla donatmayı hedeflediği masanın, reisi olmaya göz diken Feyyaz ise bu düşmanlıktan nemalanma fırsatını kaçırmaz. Behram gibi bir düşmanın masadaki yerini kimse kabul etmeyecek olsa da, Hızır, şeytanla karşı karşıya gelebilmek için, onunla aynı yolda yürümesi gerektiğinin farkındadır.
 
Hızır Çakırbeyli, silah ticaretindeki gücüne güç katmak için tasarladığı, çok karlı fakat bir o kadar da tehlikeli buluşuyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu değeri çok büyük olan icadın ilk denemesi, kopacak olan fırtınanın fitilini ateşler. Yeni silahın hedefindeki ilk kişinin ölümüyle başlayan savaşta, cepheler kolay oluşmayacaktır. Diğer tarafta Çakırbeyliler ve dostlarının, İstanbul’un dört bir yanından yükselttiği sesler de başlatılan yeni savaşın ilanı olacaktır.
 
Hızır Çakırbeyli, sadece işinde değil, aşk hayatındaki buluşuyla da olay yaratır. Uzun bir aradan sonra kalbini açtığı Sevda’nın, babası ve amcasının da masada oturuyor olması, işleri karıştıracaktır. Kız tarafı, ikilinin arasındaki ilişkiyi resmiyete dökmek için hızlı davranmak gerektiğini düşünürken, Çakırbeyli hanesi bu duruma sıcak bakmamaktadır. Hısım mı yoksa hasım mı olacağı henüz belli olmayan masanın yeni üyelerinin, kendi aralarındaki anlaşmazlık da Hızır ve Sevda ikilisinin geleceği üzerinde etkili olacaktır.