19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Edirne bugün (4 Ocak) okullar tatil mi Edirne kar tatili son dakika Edirne Valiliği MEB açıklama

Edirne'de bugün okullar tatil mi? Edirne kar tatili gelişmesi geldi mi? 4 Ocak Cuma Edirne yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı ilde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından araştırılıyor. Bölgede yaşanan yoğun kar yağışı ve kötü hava hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Birçok ilden de de kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Edirne yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 4 Ocak Cuma Edirne yarın okullar tatil mi Edirne kar tatili var mı? Edirne Valiliği veya MEB açıklamasıyla Edirne'de kar tatili olup olmayacağı hakkında vatandaşlar araştırma yapıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde beklenen yağışların öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege, Çanakkale, Denizli, Antalya, Muğla, Adana'nın Kuzeyi ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra Çanakkale, Tekirdağ çevreleri ile Kırklareli'nin kuzey kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Gümüşhane çevreleri hafif kar yağışlı, gece saatlerinden sonra Orta Karadeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden sonra Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden çok kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

4 Ocak 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Edirne bugün (4 Ocak) okullar tatil mi Edirne kar tatili son dakika Edirne Valiliği MEB açıklama
 
4 Ocak Edirne'de bugün okular tatil mi? Edirne kar tatili Valilik MEB açıklaması ilde yaşayan öğrenciler ve veliler tarafından ilgiyle araştırılıyor. 4 Ocak Cuma günü için birçok ilde kar tatili olup olmadığına dair belirsizlik sürüyor. Bu illerden birisi de Edirne oldu. İl genelinde yaşanan yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Edirne Valiliği veya MEB tarafından kar tatili açıklaması öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Peki, Edirne yarın okullar tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde beklenen yağışların öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege, Çanakkale, Denizli, Antalya, Muğla, Adana'nın Kuzeyi ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra Çanakkale, Tekirdağ çevreleri ile Kırklareli'nin kuzey kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Gümüşhane çevreleri hafif kar yağışlı, gece saatlerinden sonra Orta Karadeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Rüzgarın akşam saatlerinden sonra Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden çok kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
EDİRNE'DE YARIN OKULLAR TATİL Mi? (4 OCAK)
 
Edirne'de yarın okulların tatil olup olmadığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Resmi açıklama geldiği takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.
 

İL İL HAVA DURUMU DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

HANGİ İL VE İLÇELERDE OKULLAR TATİL

Çanakkale Milli Eğitim İl Müdürlüğü il genelindeki tüm okulların yarın tatil olduğunu duyurdu. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aldığımız bilgiye göre yarın (4 Ocak Cuma) yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime bir günlüğüne ara verilecek. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Meteorolojik verilere göre, ilimizde hakim olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için il genelinde resmi ve özel ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarının tamamında 4 Ocak Cuma günü eğitim-öğretime ara verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

YURT GENELİ HAVA DURUMU

TÜRKİYE, Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava ile Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girecek. Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, bugün ve yarın artması beklenen hava sıcaklıklarının yarın akşam saatlerinden itibaren kuzeybatı kesimlerde, cuma gününden itibaren ise iç kesimlerde tekrar azalacağını tahmin ettiklerini bildirdi. Önümüzdeki günlerde ülkenin güney ve batı kıyılarında kuvvetli yağmur, kuzey, iç ve doğu kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere kar yağışları ile batı kesimlerinde fırtınanın etkili olmasının beklendiğini kaydeden Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Yarın ülkemizin güney ve batı kesimleri ile zamanla iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağmurla başlayacak yağışların, iç kesimlerin yüksek yerlerinde karla karışık yağmur ve kar, akşam saatlerinden itibaren ise Marmara'nın batısında kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Kıyı Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer kuvvetli sağanak, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli kar yağışı şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın öğle saatlerinden itibaren Ege'de zamanla Marmara, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'de fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Cuma günü ülkemizin büyük bir bölümünün yağışlı geçeceği, yağışların; Doğu Akdeniz ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli sağanak, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun batısının yükseklerinde yer yer kuvvetli kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor"


'HAFTA SONU YURT GENELİNDE KAR VE YAĞMUR BEKLENİYOR'


Hafta sonu yurt genelinde kar ve yağmurun bekleniyor, "Cumartesi günü Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu dışında ülkemizde yağışların görüleceği, yağışların güney ve batı kıyılar ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Akdeniz bölgesinin kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur, Marmara'nın batısı ile Toroslar'da kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Pazar günü, ülkemizin büyük bir bölümünün yağışlı geçeceği, yağışların; güney ve batı kıyılar ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor" dedi.


BAŞKENT'TE KAR BEKLENİYOR

İstanbul, Ankara ve İzmir'de beklenen hava durumu ile ilgili şu açıklamada bulundu: "Ankara'da bugün öğle saatlerinden sonra hafif karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Perşembe günü akşam ve Cuma sabah saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Cumartesi ve Pazar günleri ise aralıklarla kar yağışı bekleniyor. Rüzgârın; Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Vatandaşlarımızın ve yetkililerin baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."


İSTANBUL'DA ÖNCE YAĞMUR, SONRA KAR


İstanbul'da beklenen hava durumuyla ilgili şunları söyledi:

"İstanbul'da bugün akşam saatlerinden itibaren yağmur şeklinde başlayacak yağışların; Perşembe günü akşam saatlerinden sonra Silivri ve Çatalca gibi batı ilçelerinden başlayarak tipi şeklinde karla karışık yağmur ve kar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise aralıklarla karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Aralıklarla görülecek kar yağışlarının; hafta başına kadar iç ve yüksek kesimlerde 5-15 santimetre, kıyı kesimlerde ise daha az olmak üzere örtü yapması tahmin ediliyor. Rüzgârın; Perşembe günü akşam saatlerinden Cuma günü öğle saatlerine kadar kuzey yönlerden fırtına şeklinde esmesi bekleniyor."

İZMİR'DE YAĞMUR

İzmir'de bugün yağış beklenmediğini belirterek, "Perşembe günü yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, Cuma ve Cumartesi günlerinin ise aralıklarla yağmurlu ancak iç kesimlerinin yüksek yerlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın; Perşembe günü öğle saatleriyle Cuma sabah saatleri arasında güney yönlerden fırtına şeklinde esmesi bekleniyor" dedi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden paylaşılan son hava tahmini verilerine göre İstanbul'da cuma günü havalar soğuyacak, kar yağışı etkisini gösterecek. Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahminine göre, İstanbul'daki kar yağışının cumartesi günü de yoğun olarak etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu verilerine göre, hava sıcaklıkları hafta sonuna doğru biraz artış gösterse de perşembe günün itibarıyla Balkanlar üzerinden gelecek yeni sistemle birlikte havalar soğuyacak ve yağışlar etkili olacak.

Soğuk ve yağışlı havanın cuma günü yurdun kuzeybatı kesimlerinde, hafta sonu ise batı bölgelerinde azalarak mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.

KAR YAĞIŞININ ETKİLİ OLABİLECEĞİ İL VE İLÇELER HANGİLERİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Sivas, Kayseri, Niğde, Artvin, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Akdeniz ve Ege'nin kıyı kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Çanakkale, Denizli, Manisa çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Yağışların; Muğla çevreleri ile Aydın'ın ve Antalya'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yağmur ve sağanak, Antalya'nın iç ve yüksek kesimlerde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Ülkemiz genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altında, doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


RÜZGAR

Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara, Kuzey Ege ve Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Muğla çevreleri ile Aydın'ın ve Antalya'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yağmur ve sağanak, Antalya'nın iç ve yüksek kesimlerde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL'DA YOĞUN KAR BEKLENİYOR!

Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşmesinin ardından uzun bir süre sonra İstanbul'da bu hafta sıcaklıklar eksi dereceleri görecek. Perşembe günü Balkanlar üzerinden gelen yağışlı ve soğuk hava batıdan giriş yapacak ve Cuma günü İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı etkili olacak. Son verilere göre kar yağışının bir kaç gün süreceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif kar yağışlı 1

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 9

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 8

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 10

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yerel olmak üzere kuvvetli yağmur ve sağanak yağışlı, iç ve yüksek kesimleri yoğun kar yağışlı 14

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 10

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu 9

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu -4

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4

BURSA °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif olmak üzere yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu

ÇANAKKALE °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu

İSTANBUL °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu

KIRKLARELİ °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu

A.KARAHİSAR °C, 1°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı

İZMİR °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

MANİSA °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

MUĞLA °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

ADANA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yerel olmak üzere kuvvetli yağmur ve sağanak yağışlı, iç ve yüksek kesimleri yoğun kar yağışlı

BURDUR °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

HATAY °C, 7°C


METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kayseri, Niğde, Sivas, Karaman, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Muş, Ağrı ve Bingöl çevreleri ile Trabzon'un ve Giresun'un iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Antalya, Mersin, Adana ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) yağmur ve sağanak, Antalya'nın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara, Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri ve Sinop çevreleri ile Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altında, doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara, Kuzey Ege ve Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Antalya, Mersin, Adana ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) yağmur ve sağanak, Antalya'nın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren doğusu, zamanla güney ve doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, bölgenin güneydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi tahmin ediliyor.
BURSA °C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı
ÇANAKKALE °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu
İSTANBUL °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kesimleri, akşam saatlerinden itibaren Anadolu Yakası ve zamanla il geneli yağmurlu
KIRKLARELI °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu
EGE

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar iç ve güney kesimleri ve zamanla bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kar yağışlı
IZMIR °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı
MANISA °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı
MUĞLA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; öğle saatlerine kadar Antalya çevrelerinde ve akşam saatlerinden sonra Mersin, Adana ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak, Antalya'nın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
ADANA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
ANTALYA °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak, yüksek kesimleri yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.
BURDUR °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı
HATAY °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batı kesimleri ile Kayseri, Niğde, Sivas ve Karaman çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
AKSARAY °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu
ANKARA °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı
CANKIRI °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı
ESKISEHIR °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı
BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Sinop çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
BARTIN °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve gece saatlerinden sonra karla karışık yağmurlu
BOLU °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve hafif olmak üzere kar yağışlı
DÜZCE °C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren hafif kar yağışlı
ZONGULDAK °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve gece saatlerinden sonra karla karışık yağmurlu
ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Çorum çevreleri, gece saatlerinden sonra Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Trabzon'un ve Giresun'un iç kesimlerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
AMASYA °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu
ARTVİN °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu
SAMSUN °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu
TRABZON °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden iç kesimleri hafif kar yağışlı
DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve batı kesimleri ile Erzurum, Kars, Muş, Ağrı ve Bingöl çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ELAZIĞ °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı
ERZURUM °C, -2°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra hafif kar yağışlı
IĞDIR °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu
KARS °C, -2°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı
GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin kuzey kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
DIYARBAKIR °C, 7°C

Çok bulutlu ve yağmurlu, kuzeyi karla karışık yağmur ve kar yağışlı
GAZIANTEP °C, 6°C

Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı
SIIRT °C, 9°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu
ŞANLIURFA °C, 9°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu
DENİZLERDE HAVA

Batı Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, Batı Karadeniz aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, zamanla kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.
MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmurlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.
EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, güneyi sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
AKDENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Güney ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), ilk saatlerde batısında 5 ila 7 (40-60km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, ilk saatlerde batısında 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.