25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ehliyet sınav soruları açıklandı mı?

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ehliyet sınavı sorular ve sonuçları bu sayfada!

22 Ekim 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Ehliyet sınav soruları açıklandı mı?

Yazılı sınav olarak gerçekleşen ehliyet sınavı sonrası gözler soru-cevaplara ve sonuçlara çevrildi. 20 Ekim 2018 Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavına giren binlerce sürücü adayı ehliyet sorular ve cevaplarını araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınavı soruları ve cevapları, MEB bünyesinde yer alan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü odsgm.meb.gov.tr sayfasında yayınlanıyor. Ehliyet sınavı 20 Ekim saat 14.00’te MEB tarafından yapıldı.

Binlerce sürücü adayı ehliyet sınavında ter döktü. Ehliyet sınavının gerçekleşmesinin ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başlıyor. Adaylar heyecanla kaç puan aldıklarını öğrenmek istiyorlar. Sonuçlar açıklanmadan önce de sınav yorumlarına bakarak kaç puan aldıklarını hesaplama çalışıyorlar. Sürücü belgesi almak isteyenler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ehliyet sınavlarına giriyorlar. Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı senede beş defa düzenleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı sınav takviminde sınav tarihlerini açıklıyor. Ehliyet soruları MEB-MTSAS sayfasında yayınladı gözler meb.gov.tr'ye çevrildi.

Ehliyet sınav bitiminin ardından güncel yorumları haberimizin detayından görüntüleyebilirsiniz.

EHLİYET SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

Ehliyet sınav soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. 20 Ekim 2018 tarihinden MEB tarafından uygulanan ehliyet sınav soruları ve cevapları yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

 

EHLİYET SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

20 Ekim ehliyet sınav sonuçları henüz açıklanmadı. MEB tarafından düzenlenen ehliyet sınavı sonuçları 2 hafta içerisinde "http://www.meb.gov.tr"den yayımlanacak. Adaylar TC Kimlik numaraları ile öğrenebilecek.
 

MEB SON DAKİKA DUYURULARI İÇİN TIKLAYIN...


EHLİYET SINAVI NASILDI?

Sorulara bakıldığında bir kısım sorular bilgi ile rahatlıkla çözülebilecek düzeydedir. Bir kısım sorular ise adayların mantık yürütmesini hedeflemektedir. Genel olarak bakıldığında sınavın çok ağır olmadığı görülmektedir. Adaylara önerimiz konulara çalışıp online olarak sistemimizden soruları çözmeleridir.