16 Mayıs 2025 Cuma / 19 Zilkade 1446

Emekli Binbaş Barış Dedebağı'ndan çarpıcı FETÖ iddiası! İşte oynanan tiyatro ve kaçırma planı

Emekli Binbaşı Barış Dedebağı, katıldığı canlı yayında FETÖ'nün kamuflajlı teröristlerinin oynadığı tiyatroyu ilk kez yayınlanan görüntülerle gözler önüne serdi.

14 Temmuz 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:

Türkiye'nin 'Ya devlet başa ya kuzgun leşe' sözleriyle ve darbeci hainleri derdest etmesiyle tanıdığı Barış Dedebağı, Beyaz TV'de Etimesgut'ta yaşananları tek tek anlattı, FETÖ'cülerin nasıl bir ihanet içerisinde olduğunu tutuklama işlemlerinin nasıl birer tiyatro olduğunu tek tek deşifre etti.



FETÖ'CÜLERİN KAÇIRMA PLANI

Dedebağı, hain darbe girişimi sırasında Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikleri'nde gözaltına alınan ve 'Bizi astsubaylar tutuklamasın, rütbemize yakın bir kişi tutuklasın' diyen FETÖ'cü hainlerin aslında bir oyun içerisinde olduğu bir tiyatro oynadığı ve bu kelepçelerin kısa süre içerisinde kesilerek gözaltına alınan kişilerin serbest bırakıldığını görüntüleriyle açıkladı.



HEPSİ CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikleri'ndeki gözaltı sırasında pek çok kişinin olay anını telefonuyla kaydetmesine ilişkin de açıklama yapan Dedebağı, 'Bu aslında bir kaçırma planıydı ve herkes o anları kayıt altına alıp ilgili yerlere servis etti' ifadelerini kullandı.

İŞTE GÖZ GÖRE GÖRE OYNANAN TİYATRONUN KANITI

Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikleri'nde gözaltına alınan ve elleri kelepçelenen FETÖ'cü terörist kısa süre sonra birlikten elinde çanta ile ayrılıyor. Ve çarpıcı bir diğer iddia ise çantada çok sayıda delilin olduğu ve bunların karartıldığı yönünde.

ÖNERİLEN VİDEO

Doğal gaz patlaması saniye saniye görüntülendi

Kapat
Video yükleniyor...